Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Вечерас не користити воду за пиће, због испирања цевовода

rss

24.04.2017.

Вечерас ће се вршитииспирање секундарне водоводне мреже у Алексинцу - II висинска зона - од Хале спортова до Алексиначких Рудника, као и секундарне мреже у насељима Алексиначки Рудници, Бобовиште, Ћићина и Рутевац.

Вечерас не користити воду за пиће, због испирања цевовода

Обавештавају се потрошачи, да ће се у ноћи између уторка и среде, 9. и 10. маја 2017. године, у периоду од поноћи до 5 часова, вршити испирање секундарне водоводне мреже у Алексинцу - II висинска зона - од Хале спортова до Алексиначких Рудника, као и секундарне мреже у насељима Алексиначки Рудници, Бобовиште, Ћићина и Рутевац.

Током испирања водоводних линија долазиће до пада притиска у мрежи и замућења воде, те воду не користити за пиће до коначног бистрења и стабилизације.

У ЈКП "Водовод и канализација" поручују потрошачима да претходно припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе за време ноћног испирања и захваљују се грађанима на стрпљењу и разумевању, уз напомену да се планираним радовима на испирању водоводне мреже обезбеђује да вода на чесмама потрошача буде још квалитетнија.


# вода Бобовиште Водовод и канализација ЈП
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима