Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Večeras ne koristiti vodu za piće, zbog ispiranja cevovoda

rss

24.04.2017.

Večeras će se vršitiispiranje sekundarne vodovodne mreže u Aleksincu - II visinska zona - od Hale sportova do Aleksinačkih Rudnika, kao i sekundarne mreže u naseljima Aleksinački Rudnici, Bobovište, Ćićina i Rutevac.

Večeras ne koristiti vodu za piće, zbog ispiranja cevovoda

Obaveštavaju se potrošači, da će se u noći između utorka i srede, 9. i 10. maja 2017. godine, u periodu od ponoći do 5 časova, vršiti ispiranje sekundarne vodovodne mreže u Aleksincu - II visinska zona - od Hale sportova do Aleksinačkih Rudnika, kao i sekundarne mreže u naseljima Aleksinački Rudnici, Bobovište, Ćićina i Rutevac.

Tokom ispiranja vodovodnih linija dolaziće do pada pritiska u mreži i zamućenja vode, te vodu ne koristiti za piće do konačnog bistrenja i stabilizacije.

U JKP "Vodovod i kanalizacija" poručuju potrošačima da prethodno pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe za vreme noćnog ispiranja i zahvaljuju se građanima na strpljenju i razumevanju, uz napomenu da se planiranim radovima na ispiranju vodovodne mreže obezbeđuje da voda na česmama potrošača bude još kvalitetnija.

Komentara: 0


# voda Vodovod i kanalizacija JP
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima