Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

У недељу прекид водоснабдевања због интервенције на водоводу

rss

17.03.2017.

Обавештавају се потрошачи у 1. висинској зони (град Алексинац и насеља са леве стране Ј. Мораве) да ће у ноћи између суботе и недеље (18. на 19. март 2017. године), од 1 сат после поноћи доћи до прекида у водоснабдевању, због интервенције на магистралном цевоводу у Алексинцу и замене главног секторског вентила.

У недељу прекид водоснабдевања због интервенције на водоводу

Нормализација снабдевања очекује се у недељу 19. марта у вечерњим сатима, те се грађани моле да претходно припреме неопходну количину воде за пиће и хигијенске потребе.

Водоснабдевање потрошача у 2. висинској зони (Логориште и Алексиначки Рудник), као и у насељима Краљево, Суботинац, Бобовиште, Ћићина и Рутевац тећи ће без прекида, док ће потрошачи 2. висинске зоне у Палилули, Глоговици и Алексиначким Бујмиру имати залихе воде из резервоара „Палилула“ до недеље у подне, уз рационалну потрошњу.

Цистерна са водом за пиће са које грађани могу захватити воду биће постављена испред Дома културе у Алексинцу, почев од недеље у 8 часова.

У ЈКП „Водовод и канализација“ захваљују се грађанима на стрпљењу и разумевању, уз напомену да ће интервенцијама на магистралном цевоводу бити обезбеђено квалитетније и поузданије водоснабдевање потрошача у будућем периоду.

 


# Алексиначки Рудник Бобовиште Водовод и канализација ЈП Рутевац водовод водоснабдевање
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима