Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Саопштење за јавност мештана Алексиначког рудника

rss

25.11.2018.

Ми потписани грађани обраћамо Вам се овом петицијом да у складу са Вашим овлашћењима преузмете одговарајуће мере које би заштитиле мештане Алексиначког Рудника од терора породице Усковић, у улици Божанић-Станић. Наиме, поменута породица покушава обијање станова и нелегалног усељавања на Алексиначком Руднику уз изговор да им станове додељује Општина и Центар за социјални рад.

Саопштење за јавност мештана Алексиначког рудника

Молимо да сваки стан који је у вашем власништву покушате да заштитите и дозволите некоме да га откупи и одржава како и доликује, како би и насеље било чисто, што је у интересу и Општине и целог насеља. И пошто су станови у Општинском власништву молимо да нас заштите од истих јер смо изложени  претњама од стране породице.

Свакодневно руше правила јавног реда и мира тј. праве намерну буку, прегласна музика, урлање, урин, фекалије, уличне туче... Толико ђубрета, смрада, галаме да не можемо да отворимо прозоре ни дању ни ноћу, и из страха да нам не уђе нека животиња (пацов и сл.). Застрасшју и прете.

Петиција мештана Рудника

Мештани брину за своју безбедност и безбедност своје деце, с обзиром да се у последње време дешавају крађе и упадање у станове. Активност полиције се у неколико наврата свела на опомињање. После одласка полиције настављају по старом. Такође, имамо проблем и са огромном депонијом која се налази у улици Божанић-Станић. Рушевина од зграде је пуна ђубрета одакле се шири смрад по целој улици. Зграда нема услове за живот. Молимо да урадите нешто и по том питању, тј. да отклоните депонију и тиме нам створите здраву животну средину.


# Алексиначки Рудник депонија Центар за социјални рад петиција
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима