Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Saopštenje za javnost meštana Aleksinačkog rudnika

rss

25.11.2018.

Mi potpisani građani obraćamo Vam se ovom peticijom da u skladu sa Vašim ovlašćenjima preuzmete odgovarajuće mere koje bi zaštitile meštane Aleksinačkog Rudnika od terora porodice Usković, u ulici Božanić-Stanić. Naime, pomenuta porodica pokušava obijanje stanova i nelegalnog useljavanja na Aleksinačkom Rudniku uz izgovor da im stanove dodeljuje Opština i Centar za socijalni rad.

Saopštenje za javnost meštana Aleksinačkog rudnika

Molimo da svaki stan koji je u vašem vlasništvu pokušate da zaštitite i dozvolite nekome da ga otkupi i održava kako i dolikuje, kako bi i naselje bilo čisto, što je u interesu i Opštine i celog naselja. I pošto su stanovi u Opštinskom vlasništvu molimo da nas zaštite od istih jer smo izloženi  pretnjama od strane porodice.

Svakodnevno ruše pravila javnog reda i mira tj. prave namernu buku, preglasna muzika, urlanje, urin, fekalije, ulične tuče... Toliko đubreta, smrada, galame da ne možemo da otvorimo prozore ni danju ni noću, i iz straha da nam ne uđe neka životinja (pacov i sl.). Zastrasšju i prete.

Peticija meštana Rudnika

Meštani brinu za svoju bezbednost i bezbednost svoje dece, s obzirom da se u poslednje vreme dešavaju krađe i upadanje u stanove. Aktivnost policije se u nekoliko navrata svela na opominjanje. Posle odlaska policije nastavljaju po starom. Takođe, imamo problem i sa ogromnom deponijom koja se nalazi u ulici Božanić-Stanić. Ruševina od zgrade je puna đubreta odakle se širi smrad po celoj ulici. Zgrada nema uslove za život. Molimo da uradite nešto i po tom pitanju, tj. da otklonite deponiju i time nam stvorite zdravu životnu sredinu.


# Aleksinački Rudnik deponija Centar za socijalni rad peticija
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima