Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Рундек и Екипа наступају 18. децембра у Алексинцу!

rss

16.11.2022. Long Play Promo

У оквиру предстојеће децембарске турнеје у Србији, регионално признати музичар Дарко Рундек ће са својим бендом Екипа наступити у недељу, 18.децембра у Центру за клултуру и уметност у Алексинцу, са почетком у 20h!

Рундек и Екипа наступају 18. децембра у Алексинцу!

 Рундек & Екипа одржаће током децембра шест концерата по Србији, у организацији промотерске куће Long Play. За почетак мини турнеје заказан је наступ 9. децембра у Културном центру Панчева. Одмах затим, 10. и 11. децембра, уследиће два концерта у Новом Саду (Позориште младих).

Рундек и Екипа стижу 16. децембра у Зрењанин (Културни центар), 17. децембра у Смедеревску Паланку (сала Основне школе „Херој Иван Мукер“), а финиш ове турнеје уследиће наступом у Алексинцу, у сали Центра за културу и уметност Алексинац, у недељу 18.децембра.

Рундек и Екипа у Србију долазе после нанизаних пет концерата у загребачком КСЕТ-у, у периоду од 28. новембра до 4. децембра.

“Како ове године славимо 20. рођендан албума ‘Руке’, даћемо више простора песмама са тог издања”, најављује прослављени уметник уочи предстојећих сусрета са публиком.

Ремастеризован албум “Руке” недавно је, одмах по објављивању, доспео на прво место листе најпродаванијих у Хрватској. Реиздање је испратио анимирани текстуални видео за песму “Сјај што издаје”.

Дарко Рундек и Екипа су, подсетимо, крајем августа одржали три распродата београдска концерта за памћење у Ботаничкој башти, такође у организацији агенције Long Play.

Улазнице у продаји по цени од 1.000 динара могу се купити на Благајни Центра за Културу и уметност Алексинац (Душана Тривунића 15) и на свим продајним местима у мрежи Tickets.rs Улазнице се могу купити и онлине путем линка  https://tickets.rs/event/rundek_i_ekipa_4122 

Продајна места Tickets.rs у Алексинцу и Крушевцу: ОМВ пумпа Алексинац (Аутопут Београд-Ниш Е75 код Делиграда), ОМВ пумпа Крушевац (14.октобра бб) и Делфи Књижара Крушевац (Видовданска 89).

Продајна места Tickets.rs у Нишу: Књижара Индиго (Обреновићева 39), Књижаре Делфи (TC Stop Shop – Бул. Медијана 21г и Обреновићева 3), Big Star Travel (Цара Душана 84 а) и ОМВ пумпе Ниш (Димитрија Туцовића бб, Булевар 12. фебруара бб, Булевар Византије бб).

ДАРКО РУНДЕК–“СЈАЈ ШТО ИЗДАЈЕ” https://www.youtube.com/watch?v=bLy4WQ-jI1c 

 

https://longplay.rs/novosti/pet-koncerata-rundeka-ekipe-po-srbiji/ 

https://www.facebook.com/LongPlayBeograd/ 

https://www.instagram.com/longplayofficial/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5bf384d7-a1b7-40cd-8d4e-378da18ecac0 


# Центар за културу и уметност Делиград концерт Дарко Рундек Рундек&Ekipa
@cekulaleksinac @


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима