Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

"Позајми ми ауто" у Алексинцу

rss

19.10.2013.

Екипа Хепи (Happy) телевизије, на челу са познатом новинарком Невеном Шуљак, провела је две недеље у Алексинцу и околини снимајући емисију "Позајми ми ауто".

"Позајми ми ауто" у Алексинцу

Прва емисија се емитује већ у суботу 19.10.2013. са почетком од  22 и 30 ч, а ради се о једном Југу старом 22 године .

Као главни актери појављују се Жика, власник Тихе ноћи и Влада, бивши радник ЕМПЕ .

У овој емисији учествовали су ауто лимар "Милта" из Лужана, Ауто сервис "Ђоле" из Новог насеља и "Паљинац ауто" из Ниша. Многи кадрови снимљени су у хотелу и ресторану Марко Поло, где су љубазни домаћини угостили екипу Хепи телевизије

У другој емисији, која ће се емитовати наредне суботе, 26.10.13, такође од 22 и 30 ч биће емитовани кадрови о поправци једног Опел кадета, старог 23 године.

Највећу заслугу у тој емисији има Ауто сервис Мирковић из Алексинца, где Ивица и мајстор Черкез из Краљева, праве "од бабе девојку", односно једну старудију претварају у лепотицу. У тој емисији учествовали су "Васић ауто" из Алексинца, са резервним деловима, Ауто сервис "Бекан" и тапетар Илија Радичевић из Прћиловице.

Трећа емисија почела је да се ради у једној вишечланој породици на Алексиначком Руднику, док ће четврта, такође, бити рађена у Општини Алексинац.

Продуцент свих емисија и маркетинг менаџер је познати алексиначки новинар Душан Стевановић.

Коментара: 1


# Душан Стевановић
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Ivan 20.10.2013.
    Gledao sam ,sinoć .Odlična emisija gde je ,na pravi način , predstavljena mala privreda Aleksinca . Ova emisija mnogo više znači našim zanatlijama , nego poseta onog problematičnog Karića


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима