Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

"Pozajmi mi auto" u Aleksincu

rss

19.10.2013.

Ekipa Hepi (Happy) televizije, na čelu sa poznatom novinarkom Nevenom Šuljak, provela je dve nedelje u Aleksincu i okolini snimajući emisiju "Pozajmi mi auto".

"Pozajmi mi auto" u Aleksincu

Prva emisija se emituje već u subotu 19.10.2013. sa početkom od  22 i 30 č, a radi se o jednom Jugu starom 22 godine .

Kao glavni akteri pojavljuju se Žika, vlasnik Tihe noći i Vlada, bivši radnik EMPE .

U ovoj emisiji učestvovali su auto limar "Milta" iz Lužana, Auto servis "Đole" iz Novog naselja i "Paljinac auto" iz Niša. Mnogi kadrovi snimljeni su u hotelu i restoranu Marko Polo, gde su ljubazni domaćini ugostili ekipu Hepi televizije

U drugoj emisiji, koja će se emitovati naredne subote, 26.10.13, takođe od 22 i 30 č biće emitovani kadrovi o popravci jednog Opel kadeta, starog 23 godine.

Najveću zaslugu u toj emisiji ima Auto servis Mirković iz Aleksinca, gde Ivica i majstor Čerkez iz Kraljeva, prave "od babe devojku", odnosno jednu starudiju pretvaraju u lepoticu. U toj emisiji učestvovali su "Vasić auto" iz Aleksinca, sa rezervnim delovima, Auto servis "Bekan" i tapetar Ilija Radičević iz Prćilovice.

Treća emisija počela je da se radi u jednoj višečlanoj porodici na Aleksinačkom Rudniku, dok će četvrta, takođe, biti rađena u Opštini Aleksinac.

Producent svih emisija i marketing menadžer je poznati aleksinački novinar Dušan Stevanović.

Komentara: 1


# Dušan Stevanović
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Ivan 20.10.2013.
    Gledao sam ,sinoć .Odlična emisija gde je ,na pravi način , predstavljena mala privreda Aleksinca . Ova emisija mnogo više znači našim zanatlijama , nego poseta onog problematičnog Karića


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima