Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Отвара се конкурс за волонтере фестивала „Нишвил 2023“

rss

17.05.2023. Нишвил Фестивал

Нишвил Џез Фестивал и ове године младим људима пружа јединствену прилику да допринесу једној од највећих српских и европских културних манифестација, а у исто време на продуктиван и забаван начин искористе део лета и унапреде себе кроз активан и атрактиван волонтерски програм.

Отвара се конкурс за волонтере фестивала „Нишвил 2023“

Конкурс је отворен од 18.маја до 30. јуна 2023, за 200 младих људи од 15 до 30 година старости, као и за 20 старијих особа (од 60 до 75 година), који ће заједно 12 дана учествовати у волонтерском програму Нишвила од 3. до 15.августа 2023.  Иначе, кроз волонтерски програм фестивала до сада је прошло преко 3700 волонтера, почев од 2010. године. 

У том периоду волонтерски тим је окупио младе из око 120 различитих градова из земље и иностранства. Нишвилле волонтерски тим је 2012.године добио признање Града Ниша у виду златника са ликом Цара Константина за посебан волонтерски допринос у промоцији и развоју културе, а крајем 2013. волонтерски програм је проглашен од стране Кровне организације младих Србије за најбољи омладински пројекат у тој години.

Нишвил Џез Фестивал позива све заинтересоване кандидате из земље и иностранства да се пријаве за волонтирање и својим ангажманом допринесу реализацији овог значајног културног догађаја.


Волонтерски тим биће подељен на 9 сектора:

Домаћин публике – Обавља активности везане за дочек публике, од прегледа карата, замена улазница за наруквице, до усмеравања и спровођења публике у главном фестивалском простору.


Домаћин музичара – Брине о музичарима за време њиховог боравка у Нишу. Задатак домаћина музичара јесте да буду уз извођаче и обезбеди им оно што им је потребно, као и да их спроведе до фестивалског простора, смештаја, пресс центра, ворксхоп-а, итд.


Маркетинг – Обавља активности које се тичу брендирања фестивала и спонзора, од активности везаних за поставку реклама до активности на рекламним пултовима.


Пресс – Обавља активности које се тичу организације и реализације пресс службе фестивала.


Техничка подршка – Обавља активности везане за подршку у припремању бина и техничкој реализацији на главним стејџевима, као и на свим осталим бинама и сценама Нишвилле фестивала.


Логистика – Обавља активности везане за подршку током припреме и реализације пратећег фестивалског програма, као и у централном фестивалском простору. 


Радионица – Обавља активности везане за организацију простора и учесника фестивалских радионица, као и пратећег едукативног матине програма.


Обезбеђење – Обавља активности редарске службе везане за подршку служби професионалног обезбеђења на свим фестивалским локацијама.
Кетеринг – Обавља активности у достави хране и пића за извођаче, технику и волонтере на свим фестивалским локацијама.


Пријаву је потребно извршити попуњавањем формулара на официјелном сајту фестивала, на линковима:
https://nisville.com/sr/volonteri/
https://nisville.com/en/volunteers/
Комплетно попуњен формулар потребно је послати на е-маил адресу [email protected] 
Конкурс је отворен до 30. јуна, када ће се и форма за пријављивање затворити. 

Интервјуи са кандидатима и биће обављени у интервалу од 5. до 15.јула 2023. Селекција одабраних кандидата биће извршена до 20.јула 2023.
Евентуална питања или проблеме при пријављивању можете пријавити е-маилом на адресу: [email protected]  


Фото: Зоран Ћирић & Нишвил Џез Фестивал промо
 


# џез Нишвил фестивал волонтери
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима