Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Одржан хуманитарни концерт у оквиру акције "Помоћ за нашег Бранислава"

rss

21.06.2013.

Хуманитарни концерт посвећен прикупљању средстава за акцију "Помоћ за нашег Бранислава" је успешно завршен. Ученици и професори алексиначке музичке школе Владимир Ђорђевић су извели дела класичне музике, Шумана, Шопена, Равела...

Одржан хуманитарни концерт у оквиру акције

Водитељка, Марија Младеновски је у уводној речи поздравила посетиоце концерта и захвалила им на хуманом гесту.  Укупно је изведено 20 композиција, од којихе је 4 извео градски хор ,, Шуматовац,, на челу са диригентицом Миленом Ињац. Ученици и професори музичке школе ,,Владимир Ђорђевић,, који су вечерас наступали су: мр Марко Јеленић, Варвара Анастасијевић,Љубица Симоновић, Светлана Карадаревић, Алекса Спасић, Стефан Ракић, Катарина Михаиловић, Ива Костић, мр Саша Арсенков, Сања Павловић, Срђан ЂорђевићНевена Мирчић, Валентина Станојевић и Анђела Милошевић.

На самом крају присутнима се обратио професор Томислав Братић који се у име породице Братић захвалио свима који су помогли да акција "Помоћ за нашег Бранислава" успе.

Успеху концерта су допринели и водећи људи Центра за културу, на челу са директором Бориславом Јовановићем који су се међу првима укључили у акцију.

Акција се наставља, жиро рачун за прикупљање средстава је  160-0500100230030-17

 

video...

Коментара: 0


# Марија Младеновски школе Томислав Братић Срђан Ђорђевић Марко Јеленић Владимир Ђорђевић Сања Павловић
@ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима