Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Надокнада за последице Нато бомбардовања

rss

21.06.2018.

Весна Илић председница организације "Љубав, вера, нада" је покренула прикупљање података за простор општине Алексинац о свим лицима који су оболели од малигних болести а за које постоји озбиљна сумња да су последица Нато бомбардовања.

Надокнада за последице Нато бомбардовања

"Присуствовала сам семинару који је одржан у Нишу и успела сам да се изборим да и наша општина буде део правног поступка који води канцеларија адвоката Срђана Алексића. Тим поступком би се тражила надокнада штете за сва лица која су оболела од негог облика малигнитета. Право на надокнаду имају и породице оних чији су најдражи у међувремену умрли. Потребно је да ми доставе следеће податке:
- отпусну листу
- патолошки налаз
- контакт телефон

Ваши читаоци ме могу контактирати и телефоном на број 0642272552.

Напомињем да је у току поступак прикупљања документације. У директном сам контакту са сарадницима адвоката Срђана Алексића који је покретач ове иницијативе."

Весна Илић је један од најактивнијих бораца за бољи положај особа са малигнитетом. Активна је у готово свим акцијама тог типа и као организатор и као учесник. Од самог оснивања члан је Савета за здравство општине Алексинац.

Коментара: 0


# општина Весна Илић Вера љубав нада удружење нато бомбардовање адвокат Срђан Алексић
@


 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима