Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Nadoknada za posledice Nato bombardovanja

rss

21.06.2018.

Vesna Ilić predsednica organizacije "Ljubav, vera, nada" je pokrenula prikupljanje podataka za prostor opštine Aleksinac o svim licima koji su oboleli od malignih bolesti a za koje postoji ozbiljna sumnja da su posledica Nato bombardovanja.

Nadoknada za posledice Nato bombardovanja

"Prisustvovala sam seminaru koji je održan u Nišu i uspela sam da se izborim da i naša opština bude deo pravnog postupka koji vodi kancelarija advokata Srđana Aleksića. Tim postupkom bi se tražila nadoknada štete za sva lica koja su obolela od negog oblika maligniteta. Pravo na nadoknadu imaju i porodice onih čiji su najdraži u međuvremenu umrli. Potrebno je da mi dostave sledeće podatke:
- otpusnu listu
- patološki nalaz
- kontakt telefon

Vaši čitaoci me mogu kontaktirati i telefonom na broj 0642272552.

Napominjem da je u toku postupak prikupljanja dokumentacije. U direktnom sam kontaktu sa saradnicima advokata Srđana Aleksića koji je pokretač ove inicijative."

Vesna Ilić je jedan od najaktivnijih boraca za bolji položaj osoba sa malignitetom. Aktivna je u gotovo svim akcijama tog tipa i kao organizator i kao učesnik. Od samog osnivanja član je Saveta za zdravstvo opštine Aleksinac.

Komentara: 0


# opština Vesna Ilić Vera ljubav nada udruženje nato bombardovanje advokat Srđan Aleksić
@ 

[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}