Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Купујте или продајте воће и поврће преко интернета

rss

15.04.2020.

Сходно тренутној ситуацији у земљи изазваној вирусом COVID-19, све пијаце су затворене. Овим је ЈКП „Тржница“ Ниш дошла у ситуацију да грађани Републике врло тешко могу да се снабдеју свежим производима са пијаца.

Фото: Jill Wellington - Pixabay

Такође, већина произвођача и дистрибутера пољопривредних и других производа, раније пласираних на пијацама, нису више у могућности да своје производе пласирају на овај начин. Како би помогли грађанима да лакше дођу до свежих намирница, као и продавцима да пласирају своје производе широј популацији, ЈКП „Тржница“ Ниш, на свом wеб порталу, омогућила је коришћење апликације где грађани могу да пронађу производе као и добављаче који дистрибуирају или производе исте. 

На сајту постоји и претрага по градовима/општинама, где ће корисници моћи да траже само своје територије.

У апликацији се налазе подаци о понуђачима (назив, број телефона, адреса, емаил адреса) као и о производима које код њих можете набавити.

На картици детаља продавца види се и додатни опис, уколико постоје неке специфичности (достава бесплатана или не или бесплатна за поруџбине преко неког износа...).

На картици детаља производа можете погледати све продавце који тај производ имају у понуди.

Могуће је понуђаче претраживати и по производу, уколико неко жели да контактира сваког од њих и провери услове куповине.

На wеб порталу можете претраживати артикле, продавце као и добити списак свих продаваца у табеларном облику.

Продавци нису ограничени само на нишки регион. Идеја је да помогнемо свим грађанима наше републике.

Подаци се ажурирају свакодневно с’обзиром на све већи број заинтересованих.

Оглашавање је бесплатно.

Сајт: trznicanis.rs

Апликација: trznicanis.rs/shop

Пријава продаваца: trznicanis.rs/shop_info

Извор: Општина Алексинац

Коментара: 1


# пијаца коронавирус
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+10) (-1)

    Branko 15.04.2020.
    Znam da treba da se posle po vama potvrdi komentar da bi bio vidljiv ali meni to inije cilj, vec da ga vidite vi i objavite ako smatrate da treba ili reci nekome na visoj distanci.Stvarno je sramota zatvoriti pijacu i dozvoliti da e prodajo po svim raskrsnicama po gradu a da svi zmure i cute.Zar nije moglo da radi svaka druga ili treca tezga i da se naizmenicno menjaju prodavci da se pridrzavaju mera.Ovako guzve nisu izbegnute jer na svakoj raskrsnici imate preprodavce koji ne placaju pijacninu nikome a oko njih gradjana koliko hocete da ne spominjemo nazovi piljare u glavnoj ulici i pored pijace.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима