Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Kupujte ili prodajte voće i povrće preko interneta

rss

15.04.2020.

Shodno trenutnoj situaciji u zemlji izazvanoj virusom COVID-19, sve pijace su zatvorene. Ovim je JKP „Tržnica“ Niš došla u situaciju da građani Republike vrlo teško mogu da se snabdeju svežim proizvodima sa pijaca.

Foto: Jill Wellington - Pixabay

Takođe, većina proizvođača i distributera poljoprivrednih i drugih proizvoda, ranije plasiranih na pijacama, nisu više u mogućnosti da svoje proizvode plasiraju na ovaj način. Kako bi pomogli građanima da lakše dođu do svežih namirnica, kao i prodavcima da plasiraju svoje proizvode široj populaciji, JKP „Tržnica“ Niš, na svom web portalu, omogućila je korišćenje aplikacije gde građani mogu da pronađu proizvode kao i dobavljače koji distribuiraju ili proizvode iste. 

Na sajtu postoji i pretraga po gradovima/opštinama, gde će korisnici moći da traže samo svoje teritorije.

U aplikaciji se nalaze podaci o ponuđačima (naziv, broj telefona, adresa, email adresa) kao i o proizvodima koje kod njih možete nabaviti.

Na kartici detalja prodavca vidi se i dodatni opis, ukoliko postoje neke specifičnosti (dostava besplatana ili ne ili besplatna za porudžbine preko nekog iznosa...).

Na kartici detalja proizvoda možete pogledati sve prodavce koji taj proizvod imaju u ponudi.

Moguće je ponuđače pretraživati i po proizvodu, ukoliko neko želi da kontaktira svakog od njih i proveri uslove kupovine.

Na web portalu možete pretraživati artikle, prodavce kao i dobiti spisak svih prodavaca u tabelarnom obliku.

Prodavci nisu ograničeni samo na niški region. Ideja je da pomognemo svim građanima naše republike.

Podaci se ažuriraju svakodnevno s’obzirom na sve veći broj zainteresovanih.

Oglašavanje je besplatno.

Sajt: trznicanis.rs

Aplikacija: trznicanis.rs/shop

Prijava prodavaca: trznicanis.rs/shop_info

Izvor: Opština Aleksinac

Komentara: 1


# pijaca koronavirus
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+10) (-1)

    Branko 15.04.2020.
    Znam da treba da se posle po vama potvrdi komentar da bi bio vidljiv ali meni to inije cilj, vec da ga vidite vi i objavite ako smatrate da treba ili reci nekome na visoj distanci.Stvarno je sramota zatvoriti pijacu i dozvoliti da e prodajo po svim raskrsnicama po gradu a da svi zmure i cute.Zar nije moglo da radi svaka druga ili treca tezga i da se naizmenicno menjaju prodavci da se pridrzavaju mera.Ovako guzve nisu izbegnute jer na svakoj raskrsnici imate preprodavce koji ne placaju pijacninu nikome a oko njih gradjana koliko hocete da ne spominjemo nazovi piljare u glavnoj ulici i pored pijace.


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}