Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Болници потребна 2 лекара и 3 сестре

rss

19.09.2015.

Општа болница у Алексинцу је расписала конкурс за 2 доктора и три медицинске сестре.

Болници потребна 2 лекара и 3 сестре

На бироу се налази 19 лекара, и на десетине медицинских сетара те сматрамо да је интерес и нашег портала да о конкурсу обавестимо наше читаоце.

Текст конкурса преносимо у оригиналу.

Доктор медицине; Медицинска сестра - техничар

Оглас важи од: 16.9.2015.

ОПШТА БОЛНИЦА АЛЕКСИНАЦ
18220 Алексинац, Момчила Поповића 144
тел. 018/804-215

Доктор медицине
2 извршиоца

УСЛОВИ:
VII степен стручне спреме, доктор медицине са положеним стручним испитом. Уз пријаву доставити: оверен препис/фотокопију дипломе о завршеном медицинском факултету, оверен препис/фотокопију уверења о положеном стручном испиту, потврду Националне службе за запошљавање о дужини чекања на запослење; доказ о радном искуству у струци, након положеног стручног испита, на пословима пружања здравствене заштите (фотокопија радне књижице или потврда послодавца); биографију са адресом и контакт телефоном. Пријаве доставити лично или поштом на горенаведену адресу, са назнаком: Пријава на оглас за пријем у радни однос. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

Медицинска сестра - техничар
3 извршиоца

УСЛОВИ:
IV степен стручне спреме: медицинска сестра - техничар општег смера са положеним стручним испитом. Уз пријаву доставити: оверен препис/фотокопију дипломе о завршеној средњој или вишој медицинској школи; оверен препис/фотокопију уверења о положеном стручном испиту; потврду Националне службе за запошљавање о дужини чекања на запослење; доказ о радном искуству у струци, након положеног стручног испита, на пословима пружања здравствене заштите (фотокопија радне књижице или потврда послодавца); биографију са адресом и контакт телефоном. Пријаве доставити лично или поштом на горенаведену адресу, са назнаком: Пријава на оглас за пријем у радни однос. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.


# незапосленост запошљавање лекари Општа болница
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима