Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Bolnici potrebna 2 lekara i 3 sestre

rss

19.09.2015.

Opšta bolnica u Aleksincu je raspisala konkurs za 2 doktora i tri medicinske sestre.

Bolnici potrebna 2 lekara i 3 sestre

Na birou se nalazi 19 lekara, i na desetine medicinskih setara te smatramo da je interes i našeg portala da o konkursu obavestimo naše čitaoce.

Tekst konkursa prenosimo u originalu.

Doktor medicine; Medicinska sestra - tehničar

Oglas važi od: 16.9.2015.

OPŠTA BOLNICA ALEKSINAC
18220 Aleksinac, Momčila Popovića 144
tel. 018/804-215

Doktor medicine
2 izvršioca

USLOVI:
VII stepen stručne spreme, doktor medicine sa položenim stručnim ispitom. Uz prijavu dostaviti: overen prepis/fotokopiju diplome o završenom medicinskom fakultetu, overen prepis/fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, potvrdu Nacionalne službe za zapošljavanje o dužini čekanja na zaposlenje; dokaz o radnom iskustvu u struci, nakon položenog stručnog ispita, na poslovima pružanja zdravstvene zaštite (fotokopija radne knjižice ili potvrda poslodavca); biografiju sa adresom i kontakt telefonom. Prijave dostaviti lično ili poštom na gorenavedenu adresu, sa naznakom: Prijava na oglas za prijem u radni odnos. Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

Medicinska sestra - tehničar
3 izvršioca

USLOVI:
IV stepen stručne spreme: medicinska sestra - tehničar opšteg smera sa položenim stručnim ispitom. Uz prijavu dostaviti: overen prepis/fotokopiju diplome o završenoj srednjoj ili višoj medicinskoj školi; overen prepis/fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu; potvrdu Nacionalne službe za zapošljavanje o dužini čekanja na zaposlenje; dokaz o radnom iskustvu u struci, nakon položenog stručnog ispita, na poslovima pružanja zdravstvene zaštite (fotokopija radne knjižice ili potvrda poslodavca); biografiju sa adresom i kontakt telefonom. Prijave dostaviti lično ili poštom na gorenavedenu adresu, sa naznakom: Prijava na oglas za prijem u radni odnos. Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.


# nezaposlenost zapošljavanje lekari Opšta bolnica
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima