Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Trandže se zasladile na Andergraund festivalu

rss

01.05.2016. Saša Marković Gidra

Na drugom međunarodnom „Underground Music“ festivalu održanom u Vlasotincu, poslednjeg dana festivala nastupio je i mladi Aleksinački pank bend „Trandže“.

Trandže se zasladile na Andergraund festivalu

U veoma jakoj konkurenciji bendova iz cele Srbije, Trandže su svoj nastup na prvom za njih malo jačem festivalu u potpunosti opravdali i kao nagradu za najmlađi i najperspektivni bend na festivalu dobili tortu koju je poklonila poslastičara 5 plus. 

Takođe su, na izboru za glas publike, osvojili visoko drugo mesto i od tročlanog žirija festivala dobili jedan glas za ulazak u super finale.

Pobednik festivala je grupa „Pogrešna odluka“ iz Topole, koja je ujedno ostvarila i duplu pobedu glasovima žirija i publike.

Drugo mesto je pripalo bendu „Mladi Džek“ iz Pančeva, a treće bendu „Slepo crevo“ iz Leskovca.

Cilj festivala je druženje mladih ljudi i afirmacija mladih bendova

Na festivalu su u revijalnom delu pored ostalih nastupile i grupe „Novembar“, „Shool Bus“, Dailiy Noise Club iz Bugarske i domaći bend „Decayed Earth“. 

Treba spomenuti gostoprimstvo i vrhunsku organizaciju Festivala samog udruženja „Underground“, kao i angažovanost volontera gimnazije „Stevan Jakovljević“. 

Nakon svega može se zaklučiti daje Festival uspeo i položio ispit sa desetkom. Nema sumnje „Underground“ festival će dogodine poprimiti još veće razmere i postati sigurno glavni muzički događaj u ovom delu Srbije. 


# festival Vlasotince rok muzika Trandže
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima