Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Đusov drug napao novinare, pa pobeg'o

rss

17.08.2010. Stefan Radović

Đusov drug napao novinare, pa pobeg'o

"Skloni se odavde, polomiću i tebe i fotoaparat" Ovim rečima je drug pretučenog repera Ivana Ivanovića-Đusa zapretio novinarki lista "Alo".

Drug poznatog repera i učesnika treće Farme Ivana Ivanovića napao je ekipu lista ,,Alo’’ koja je pokušala da uradi interviju sa njime. Ovaj još jedan u nizu napada na sedmu silu prijavljen je MUP-u Srbije i svim novinarskim udruženjima u Srbiji koja su odmah reagovala i najoštrije osudila ovaj napad.

-To je nedopustivo. Novinari imaju pravo da postavljaju pitanja javnim ličnostima i niko ne sme da ih sprečava u tome, pogotovo na takav način. Pretpostavljam da će policija reagovati bilo prekršajno, bilo krivično, izjavila je  Ljiljana Smajlović, predsednica Udruženja novinara Srbije dodajući da će ovo udruženje uticati na policiju da se počinilac što pre pronađe i kazni zbog napada na novinarku.

Kako portal Aleksinac.net saznaje od dobro obaveštenog izvora prijatelj populanrog repera je nakon napada na novinarku lista "Alo" pobegao sa lica mesta usled čega je usledila potraga za njime. U MUP-u Srbije nam je rečeno da je istaga povodom ovog slučaja u toku.

Inače podsetimo reper Ivan Ivanović poznatiji kao Đus pretučen je na Konjarniku, ispred zgrade "Intereksa", njega je palicama brutalno pretukla grupa mladića, a kako nezvanično saznajemo ovaj incident je posledica starih neraščišćenih računa između Đusa i napadača.


# napad Aleksinac.Net novinari Ljiljana Smajlović
@aleksinacnet @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima