Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Veselo kulinsko leto

rss

28.08.2010. Izvor: aleksinacnews.com

Pod ovim nazivom, na terenu Sportskog centra Doma za smeštaj odraslih lica u Kulini, u četvrtak (26. avgust) je, po prvi put, održano takmičenje ekipa iz sedam domova za lica sa posebnim potrebama.

Veselo kulinsko leto

U ime domaćina i organizatora manifestacije, takmičare i goste pozdravio je Dragoljub Marković – Gidra, direktor Doma u Kulini, a nadmetanje je proglasio otvorenim glumac Milorad Mandić – Manda.

Takmičari iz domova u Sremčici, Popovcu, Stamnici, Kragujevcu, Jabuci, Kulini i Demir kapiji (Makedonija), uz bučno navijanje publike, oprobali su sportsku sreću u desetak interesantnih disciplina, kao što su: nadvlačenje konopca, obaranje čunjeva, takmičenje u šutiranju lopti na koš i na gol, skakanje uz pomoć lopte, trka u džakovima, takmičenje u brzom prenošenju jaja kašikom, muzičke stolice, prebacivanje lopti iz jedne u drugu korpu...

U zabavnom delu programa održana su takmičenja za mis i mistera „Veselog kulinskog leta“, a odigrano je i nekoliko prijateljskih utakmica u malom fudbalu.

Sa 15 bodova, u ukupnom plasmanu prvo mesto osvojio je Dom u Kulini. Na drugo mesto, takođe sa 15 bodova, plasirao se Dom u Sremčici, a treća pozicija pripala je ekipi iz Stamnice koja je ostvarila 11 bodova.

Po svemu sudeći, „Veselo kulinsko leto“ je opravdalo nadanja i organizatora i učesnika.

 

Komentara: 1


# dom Kulina Dragoljub Marković
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    kulinac 28.08.2010.
    Gidra i Manda, Ha- ha- ha


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima