Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Verbić uručio nagradu vaspitačici PU Lane

rss

03.11.2015. D. Ostojić

Ministar Verbić uručio je nagrade nastavnicima za primere dobre prakse inkluzivnog obrazovanja.
Među nagrađenima je i vaspitačica PU Lane, Danijela Radojičić.

Verbić uručio nagradu vaspitačici PU Lane

Inkluzija će biti uspešna tek kada oni koji završe školu zaista budu negde zaposleni, izjavio ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja dr Srđan Verbić.

On je na skupu „Politike i prakse inkluzivnog obrazovanja u Srbiji“ rekao da se inkluzija mora napraviti na pravi način i dodao da nije zadovoljan time što se i dalje priča o inkluzivnom obrazovanju kao posebnom vidu obrazovanja.

Direktor Unicef-a u Srbiji Mišel Sen Lo proces transformisanja obrazovanja u Srbiji u inkluzivno obrazovanje koje je započeo pre 10 godina počeo je da daje vidljive rezultate koji su postignuti zahvaljujući saradnji između ministarstva, akademskih ustanova , međunarodnih i nevladinih organizacija.

Na okruglom stolu obratili su se i Vladana Jović, zamenica Zaštitnika građana, Dragica Pavlović Babić, saradnica Instituta za psihologiju, Gordana Cvetković, rukovodilac Grupe za socijalnu inkluziju Ministarstva i Brankica Janković, poverenica za zaštitu ravnopravnosti.

Okrugli sto je organizovan u okviru Projekta „Unapređivanje obrazovanja u Srbiji kroz razvoj Mreže podrške inkluzivnom obrazovanju“, koji realizuje Mreža inkluzivnog obrazovanja, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u partnerstvu sa Unicef-om i SDC.

 

Komentara: 5


# Lane PU Ministarstvo prosvete nagrada inkluzija Srđan Verbić UNICEF Danijela Radojčić
@unicefsrbija @


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+11) (-6)

  Sreća 04.11.2015.
  DANIJELA RADOJCIC, ŽENA ŽIKE KUVARA , JEDNA OD VASPITACICA KOJA SE OGLASILA U JAVNOST ZBOG MOBINGA NA POSLU... IAKO ŽRTVA STRAHOVLADE U ALEKSINCU, NAGRADJENA OD MINISTRA LICNO ZA SVOJ RAD.ŽIVI DOKAZ DA SE KVALITET I USPEH NE PRASTA. ALAL JOJ VERA!

 • (+12) (-6)

  Ana 04.11.2015.
  Neka vidi cela Srbija uspeh zaposlene koja je na svojoj kozi osetila direktorkino sikaniranje, zbog sukoba s Danijelinim muzem Zikom! Vaspitacica koja je prolazi kroz" trnje i korov", u najudaljenijem selu(pod kaznu), javno je pokazala i dokazala koliko vredi pa sad nek se oglase nas veliki preCednik i njegova sticenica direktorica!

 • (+13) (-0)

  Ana 04.11.2015.
  Sve pohvale.

 • (+4) (-2)

  Beli Stojan 05.11.2015.
  Pohvale ce biti tek kada ode Verbic! To nije niakakav ministar, to je jedno poslusno satanisticko celjade koje radi na upropastavanju Srbije i svega sto je normalnim ljudima svetu u ovoj nasoj napacenoj otadzbini!
  Ako nesto i negde uradi "dobro" nas narod ima izreku "I corava koka ubode po neko zrno!"
  I zamolio bih D.S. da mi ne skida komentar kao sto je to uradio sa proslim o azilantskom centru!

 • (+2) (-5)

  O Ana, tugo mojih dana 06.11.2015.
  Dakle, Ana, kako te vise ne mrzi??? Oladi prstice malo ;)


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima