Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

TV ALT ponovo u oktobru

rss

17.08.2016. Tekst Dušan Stevanović

Ovog puta čaršijska CIA, BIA I KGB (to su oni blejači, kako bi južnjaci rekli, džabolebaroši, koji sede po kafićima i kafanama i skupljaju "abrove") imali su tačnu vest.

Foto Gojko

Biznismen iz Turske, Fevzi Šiljik kupio je Radio televiziju ALT. Ovu vest potvrdio nam je lično novi vlasnik aleksinačke televizije, gospodin Fevzi.

Očekuje se da televizija ALT krene sa radom u oktobru, a moći će da se gleda, kao i do sada, na istoj frekvenciji. Pored toga, program televizije ALT može se pratiti i preko kablovskih operatera Telekom i Pogled, kao i preko interneta. Višemilionsku gledanost ALT će imati u Turskoj i Nemačkoj.

Cilj nam je da televiziju ALT povežemo sa turskim i nemačkim televizijama, a glavna tema biće srpski turizam, na šta smo bacili akcenat – kaže Fevzi Šiljik.

Naravno, televizija ALT će promeniti svoj višedecenijski naziv i ubuduće će se zvati televizija Bosforus.

Ipak, program će i dalje biti emitovan na srpskom jeziku i imaće informativni program sa događajima iz opštine Aleksinac. Preuzimaće se i emisije ostalih emitera.

Treba reći, da je Radio ALT već počeo sa radom na staroj frekvenciji 97, 6 FM, gde možete čuti lepu muziku svih nacionalnosti, kao i emitovanje svih vrsta reklama, malih i poslovnih oglasa.


# Alt TV Fevzi Šiljik Bosfor hotel Bosforus TV
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima