Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Saša Dinić novi urednik ALT-a

rss

10.11.2016. Tekst: Dušan Stevanović

Poštujući sve zakonske normative i propise, novi glavni i idgovorni urednik ALT televizije, odnosno Bosforus televizije, biće Saša Dinić, dugogodišnji novinar JNIRTV Reč Radnika, rekao nam je u današnjem razgovoru vlasnik televizije, turski biznismen Fevzi Šiljik.

Saša Dinić novi urednik ALT-a

Ljubiša, Saša Dinić, najstariji je živi novinar ove medijske kuće i jedini koji je tamo radio sa diplomom državne instiutice, žurnaliste. Iza njega stoje brojne reportaže, intervjui i razgovori sa poznatim ličnostima, a generacije Aleksinčana ga pamte po uvek nasmejanom licu i čoveku spremnom za duhovito nadmetanje sa sagovornicima.

S obzirom da su pojedine državne medijske institucije, tek sada konstituisane, Televizija ALT, odnosno Bosforus, krenuće sa radom najranije u aprilu, a možda i kasnije.

Komentara: 5


# Alt TV Radio S Ljubiša Dinić Bosforus TV
@


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+31) (-3)

  Srdjan 10.11.2016.
  Sta znaci ovo ,najstariji zivi novinar....Da li je to neka garancija da nama domicilnim Aleksincanima nesto lepo donece nova Bosforus televizija,da necemo vise biti bombardovani vestima cenzurisanim i uspesima aktuelne vlasti, jedan od tih uspeha je i uvodjenje placanje ulaznica za nas lokalni kosarkaski klub Napredak od strane novog sponzora, sto ce dezurni lelemudi kazati da je to sasvim normalno, ali nece Vam reci koliko se novca iz budzeta izdvaja za finansiranje partijskih sportskih klubova koji nemaju nikakav uspeh sem lokalne scene , kad je vec tako, kad brinu o mladjem narastaju zasto ne omoguce besplatne treninge, nego prodaju maglu..Do kad vise da Aleksincane smatraju indijancima i vevericama.Sto se tice Alta, Aleksinac zasluzuje lokalnu televiziju, i sam gospodin Dinic jeste intelektualac novinar koji prevazilazi lokalne okvire ali je takodje i cinjenica da je njegovo zdravstveno stanje iako ce mi mnogi zamjeriti ,za komisiju ,za utvrdjivanje poslovne sposobnosti i koliko je sposoban, da se njime ne manipulise.No ovo je palanka, kasaba i mentalni sklop gradjana sklon manipulaciji tako da sve glat prolazi.Srdacni pozdrav svim ljudima dobre volje.

 • (+17) (-0)

  Swaner 12.11.2016.
  Aleksinčane će smatrati vevericama sve dok se sami smatraju i sve dok sami plaćaju onu što ne moraju i što je već plaćeno a mislim na mlađe kategorije. Neko na toj deci debelo masti brke jer roditelji pokušavaju da na silu uguraju decu u sport ma koliko bila netalentovana. A treneri....baš ih briga, svakom će reći da mu je dete mega talenat. Što više dece puta 1500, malo li je?

 • (+20) (-2)

  Aca 14.11.2016.
  Ljudi , mora da vam bude jasno . Turčin radi dirigovno , kako mu njegovi centri moći kažu i daju pare . On je "sitna" duša , koja bi se j ... za 1 dinar . Ali njegovi su mu dali pare da
  kupi tu televiziju preko koje će njegovi da imaju uticaj , na nas Aleksinčane , zatim da kupi najuspešniji klub u gradu . Nije to , u opšte slučajno .Pa pogledajte naše političare . Odmah se "drpaju" da zauzmu sve medije ,pa zatim, ko se "džapa" da drži Zvezdu i Partizan . Recept je isti ... Namere , Turčina je da se , kada ojača , kandiduje i za predsednika Opštine . Zašto da ne , umesto crvene i sendviča , sirotinja će da glasa za crvenu i po i sendvič i Turčin će nam biti gradonačelnik . S obzirom da stalno priča ljudima , kako ovde žive nesposobni , čak i da čiste , on konstantno dovodi svoje Turke kao radnike . Kod nas , hvala bogu , uvek ima sponzoruša i maloumnica koje će za sitnu lovu i da se udaju za te novo zapošljene Turke , kasnije izradjaju i decu . I tako počinje islamizacija Aleksinca . Živi bili , pa videli . Radi se o običnoj jajari koja je ovde ubačena ...

 • (+17) (-6)

  Komedija 21.11.2016.
  Ovaj je lik totalno izgubljen i u vremenu i u prostoru.

 • (+8) (-3)

  Bujan 05.12.2016.
  OOOOOOOOOOOOO Turci marš iz SRbiju ,kakav ALT kad voditelj kaže RADIO BOSVOR to li je ALT Aleksinačka televizija,Ovo je okupacija sramota da gradska televzija nema svoje ime


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima