Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ТВ АЛТ поново у октобру

rss

17.08.2016. Текст Душан Стевановић

Овог пута чаршијска ЦИА, БИА И КГБ (то су они блејачи, како би јужњаци рекли, џаболебароши, који седе по кафићима и кафанама и скупљају "аброве") имали су тачну вест.

Фото Гојко

Бизнисмен из Турске, Февзи Шиљик купио је Радио телевизију АЛТ. Ову вест потврдио нам је лично нови власник алексиначке телевизије, господин Февзи.

Очекује се да телевизија АЛТ крене са радом у октобру, а моћи ће да се гледа, као и до сада, на истој фреквенцији. Поред тога, програм телевизије АЛТ може се пратити и преко кабловских оператера Телеком и Поглед, као и преко интернета. Вишемилионску гледаност АЛТ ће имати у Турској и Немачкој.

Циљ нам је да телевизију АЛТ повежемо са турским и немачким телевизијама, а главна тема биће српски туризам, на шта смо бацили акценат – каже Февзи Шиљик.

Наравно, телевизија АЛТ ће променити свој вишедеценијски назив и убудуће ће се звати телевизија Босфорус.

Ипак, програм ће и даље бити емитован на српском језику и имаће информативни програм са догађајима из општине Алексинац. Преузимаће се и емисије осталих емитера.

Треба рећи, да је Радио АЛТ већ почео са радом на старој фреквенцији 97, 6 ФМ, где можете чути лепу музику свих националности, као и емитовање свих врста реклама, малих и пословних огласа.


# Алт ТВ Февзи Шиљик Босфор хотел Босфорус ТВ
@


 Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима