Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Stanari planiraju blokadu ulice Tihomira Đorđevića

rss

25.05.2013.

Stanari ulice Tihomira Đorđevića odlučili su da blokiraju put, kako bi skrenuli pažnju opštinskim vlastima na probleme koje imaju.

Stanari planiraju blokadu ulice Tihomira Đorđevića

Oni su kao znak upozorenja, predali peticiju opštinskoj Upravi Aleksinac i saobraćajnoj policiji  Aleksinac, da najpre, zaustave saobraćaj u toj ulici, zbog nepodnošljivih uslova života.

Od opštinskih  organa traže da, konačno, završe ovu ulicu.  Revolt je izazvala i informacija, da je za uređenje prostora ispred Doma kulture, potrošeno preko  30 miliona dinara, narodnih para, a da će, uskoro, početi i rekonstrukcija, paralelene, ulice Momčilo  Popović, gde će se tek tada, napraviti saobraćajni kolaps.

- Ne možemo više da živimo u ovoj prašini. Mnogi stanari su dobili alergiju i astmu. Na automobilima  su slupani karteri i auspusi. Ko će to da nadoknadi. S druge strane, para ima za ostale projekte, a mi  se, već, drugu godinu, ovde, patimo. S toga smo nadležnim organima, najpre, predali peticiju, kao znak  upozorenja, a posle toga ćemo blokirati put našim telima i pozvati sve medije da snime, šta se i kako  radi u Aleksincu - kaže jedan od starosedeoca ove ulice. 

S druge strane, stanari su ogorčeni na komunalno preduzeće jer im naplaćuje đubrarinu, a ne iznosi  đubre. Njihov kamion, zbog sopstvene bezbednosti, nesme da prolazi ovom ulicom

 


# saobraćaj automobil ulice
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima