Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Станари планирају блокаду улице Тихомира Ђорђевића

rss

25.05.2013.

Станари улице Тихомира Ђорђевића одлучили су да блокирају пут, како би скренули пажњу општинским властима на проблеме које имају.

Станари планирају блокаду улице Тихомира Ђорђевића

Они су као знак упозорења, предали петицију општинској Управи Алексинац и саобраћајној полицији  Алексинац, да најпре, зауставе саобраћај у тој улици, због неподношљивих услова живота.

Од општинских  органа траже да, коначно, заврше ову улицу.  Револт је изазвала и информација, да је за уређење простора испред Дома културе, потрошено преко  30 милиона динара, народних пара, а да ће, ускоро, почети и реконструкција, паралелене, улице Момчило  Поповић, где ће се тек тада, направити саобраћајни колапс.

- Не можемо више да живимо у овој прашини. Многи станари су добили алергију и астму. На аутомобилима  су слупани картери и ауспуси. Ко ће то да надокнади. С друге стране, пара има за остале пројекте, а ми  се, већ, другу годину, овде, патимо. С тога смо надлежним органима, најпре, предали петицију, као знак  упозорења, а после тога ћемо блокирати пут нашим телима и позвати све медије да сниме, шта се и како  ради у Алексинцу - каже један од староседеоца ове улице. 

С друге стране, станари су огорчени на комунално предузеће јер им наплаћује ђубрарину, а не износи  ђубре. Њихов камион, због сопствене безбедности, несме да пролази овом улицом

 

Коментара: 0


# саобраћај улице
@ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима