Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

SNS intervju, Dragan Jovanović: Obrazovanje na prvom mestu

rss

26.02.2016.

U obrazovanje je uloženo preko 135.000.000 dinara i nijedna škola nije u blokadi!

SNS intervju, Dragan Jovanović: Obrazovanje na prvom mestu

Dragan Jovanović, načelnik Odeljenja za opštu upravu i društvene delatnosti, na pitanje vezano za investicije i ulaganje u obrazovanje, dao je konkretan odgovor dotičući se i budućih planova i predstojećih aktivnosti u 2016. godini:

„U prethodne tri godine opština Aleksinac je uložila preko 135.000.000 dinara u obrazovanje. i to najviše u rekonstrukciju školskih zgrada u Vukanji, Gredetinu, Kormanu, Katunu, Loćiki, zatim, doprinela je izgradnji mokrih čvorova u svim školama koje to do sada nisu imale“ – ističe Jovanović.

Inače, ove godine se definitivno rešava decenijski problem sa školskim objektom OŠ „Ljupče Nikolić“, a pored te investicije, radiće se i na zameni stolarije u Mozgovu i izgradnja krova na objektu OŠ „Vožd Karađorđe“.

video...

Komentara: 10


# SNS opština investicije intervju škola Dragan Jovanović
@sns_aleksinac @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+14) (-6)

  ahhhhaaaaahhhhaaaa 26.02.2016.
  draga deco, cika Nesa Radikal napravice vama nove toalete, ne toliko skupe kao opstinski, ali i na krecenje ce se ustedi jer zna se ko je za to zaduzen

 • (+15) (-5)

  opet malo lažete 26.02.2016.
  Rekonstruišete novu školu!? Vukanja je u pitanju, naravno niste je vi napravili, nego ovi pre vas kao i 90% onoga čime se hvalite. Izgradnja škole "Ljupče Nikolić" nije se pomerila ni za ekser od kas ste vi na vlasti. 4 godine, ej!!! Vi stvarno ne umete ni da okrečite ono što je neko pre vas uradio.

 • (+21) (-5)

  ma šta me briga šta kaže zakon 26.02.2016.
  Nigde u normalnoj zemlji ni u normalnoj opštini načelnik jednog odeljenja nije stranački funkcioner. Niti je u Aleksincu to ikad bilo. Načelnik odeljenja je službenik koga plaćaju građani opštine da radi svoj posao, a ne da se bavi politikom u radno vreme. Čak je i zakonom to zabranjeno. Nazadnjaci su sve doveli do apsurda, sve politizovali do krajnjih granica.

 • (+7) (-15)

  Kako je bilo 26.02.2016.
  Koliko je ova vlast renovirala skole, toliko su prethodne upropastile namestenim tenderima i losim izvodjacima.

 • (+10) (-11)

  Sanja 26.02.2016.
  Koliko ja ynam prethodna vlast prstom nije mrdnila da se zavrsi skola Ljupce Nikolic. Tadasnji prevarantski NIP

 • (+12) (-16)

  Secam se 26.02.2016.
  Secam se da je u vreme Dimica, sav novac bio u njegovim rukama, a da je izdašno davao ko bi za njega glasao. Tako sada nije.

 • (+9) (-13)

  Miksa 26.02.2016.
  Ovi dezurni ds bot kriticari samo pricaju. Da vidimo vasa dela, sta ste vi uradili za ovaj grad.Ja cu reci odgovor:NISTA

 • (+8) (-18)

  Saldo 0 26.02.2016.
  Škole nikada nisu bile u blokadi. Svaka čast, za razliku od drugih opština. To znači da se posluje domaćinski. Troši se onoliko koliko ima.

 • (+18) (-6)

  Kam gu domaca a jaka, i brlja moze 26.02.2016.
  cekaj jel sns napravio skole ili drzava, ako je sns onda da deca nose partijske knjizice a ne djacke. Ako je SNS dao 150.000.000 dinara za skole onda direktor ne treba da bude Toplica u Ljupce, nego u Ljupce treba da bude Bleki, zvani Emilovo KUCENCE sto ga zovu Ivica u SNS maricu. A u Zitkovac treba da bude direktor Miljan Dinic sto predaje rucni rad inopste tehnicko obrazovanje

 • (+4) (-5)

  za Sanju 27.02.2016.
  Malo se informiši. Za izgradnju novog dela škole Ljupče Nikolić pare je obezbedila prethodna vlast (čitaj Dimić) i to sve iz republike , ni dinar opštinskih para. Prvo je srušen trošni deo zgrade pa počela izgradnja novog dela. Kako su ovi nazadnjaci došli na vlast ovde i u Beogradu sve stoji. Možda sad pred izbore ipak bude nekog otvaranja, naviko Vučić da otvara nezavršene objekte.


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}