Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Poštari preuzimaju aleksinački DS?

rss

20.03.2013. Izvor: Aleksinčani.info, Pravda

Turbulencije u aleksinačkom DS – u su sve jače. Podela na veći broj struja je i dalje aktuelna. Po nezvaničnim izvorima do kojih je portal aleksinčani.info došao, najveće šanse da preuzme Demokratsku stranku u Aleksincu ima takozvani PTT lobi.

Poštari preuzimaju aleksinački DS

Tako su pojedine demokrate nazvale grupu aktivista DS – a, zbog velikog broja ljudi u toj grupi koji su zapošljeni u PTT Srbija.

Predvodnik te grupe je Dejan Lazić, upravnik pošte u Žitkovcu.

- Tačno je da je Lazić oformio svoju grupu ljudi, i da je među njima čak četvorica zaposlenih u pošti, mada te ljude pojedine demokrate ne podržavaju jer je reč o takozvanoj prekomoravskoj struji. Ta, takozvana poštarska struja ima najveće šanse da pobedi, a koliko je meni poznato njihov kandidat na unutarstranačkim izborima će biti Nebojša Marković Markoni – navodi izvor portala Aleksinčani.info u aleksinačkom DS – u.


Doljevac poručio: „ne napuštam DS, ostajem lojalan politici Dragana Đilasa“

U jeku unutarstranačke borbe u aleksinačkom DS-u, jedna od glavnih tema je pitanje kojim će putem krenuti bivši predsednik OO DS Aleksinac, Milan Veljković.

- Koliko je meni poznato Doljevac ostaje u DS-u, javno je izjavio da se neće kandidovati, osim ako na njega ne izvrše pritisak članovi aleksinačkog DS-a. Jeste bila priča da će otići kod Dušana Petrovića, ali koliko ja znam on je javno demantovao da odlazi iz Demokratske stranke – navodi jedan od bivših članova OO DS Aleksinac.

Dosta kontraverzi je odnela i priča o tome ko zaista podržava Doljevca da ostane u DS-u? Ono što se za sada zna je da su najglasniji u odbrani Milana Veljkovića bili upravo oni koji su ga i najviše kritikovali: Slobodan Ranđelović, Goran Petković, Dušan Ostojić i Bojan Nikolić. To je pojedine demokrate dosta iznenadilo.


Komentara: 3


# Goran Petković DS Bojan Nikolić Dušan Ostojić struja Milan Veljković Nebojša Marković
@demokrate @zubarcina @markonial @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Dusan Milisavljevic 20.03.2013.
  Sramota za vas aleksincane, kakve ste to demokrate kad hocete da vas vode postari, umesto da izaberete Milosa Petrovica, jednog od najkvalitetnijih kadrova DS-a. Jedino sa njim imate neki boljitak, a svi ostali, ne donose nista. Ne zavaravajte se ni sa Pecom, niti Markonijem, niti Milicom Zivkovic, niti Ostojicem i Randjom. Shvatite da je buducnost DS-a, Milos Petrovic Zuca.

 • (+0) (-0)

  Sam sebe hvali 21.03.2013.
  Samo kad sam za sebe ne bi pisao komentare, bilo bi super.hahaha

 • (+0) (-0)

  RAMADAN KOSTIC GLASA ZA DEMOKRATE 21.03.2013.
  Potpuno podrzavam promene u DS.Cenim stav dr Milisavljevica, jer u DS treba da dodje pravi demokrata u liku i delu Milosa Petrovica iz Moravca.To je covek Djindjicevog kova, koga licno zove ceo vrh partije. Ne shvatate vi kakav je to potencijal u njemu. Njegovo vreme dolazi, ako ga ne izglasate nas 15 demokrata ima da dignemo ceo Moravac na noge.


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima