Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Poslanik Nove stranke posetio Aleksinac

rss

14.10.2014. D. Ostojić

Vladimir Pavićević poslanik Nove stranke u Skupštini Srbije boravio je u Aleksincu u okviru akcije Razgovor poslanika sa građanima Aleksinca.

Poslanik Nove stranke posetio Aleksinac

Pavićević je sa saradnicima proveo par sati kod gradske fontane u Aleksincu.

Penzioneri, nezaposleni i lokalni odbornici su imali priliku da pitaju poslanika sve što ih je zanimalo. Pokrenute su razne teme, od smanjenja penzija, problema nezaposlenosti, pa do pitanja neoverenih zdravstvenih knjižica radnika Frada kao i problema u lokalnom parlamentu.

Pavićević je pokazao da je ozbiljan političar jer je bio dostupan da sasluša svakog od sagovornika, ali i da bude realan i iskren u odgovoru, tako da nije davao olaka obećanja, što je postala praksa mnogih političara u Srbiji.

Pohvaljujem i njegov gest da dođe u Aleksinac u vreme kad nije predizborna kampanja. Moj opšti utisak je bio da je Vladimir Pavićević jedan stručan čovek, drugačiji od ostalih poslanika po tome što ne odaje utisak gordosti i što je bio pristupačan za razgovor sa svakim ko je imao želju da mu postavi pitanje ili uđe sa njim u političku polemiku.

Ono šta mogu da ukažem kao nedostatak jeste da o poseti Vladimira Pavićevića nije bilo vesti na zvaničnom sajtu Nove stranke. Ne znam da li je to propust njegove PR službe ili Vladimir smatra da čitaoce sajta Nove stranke ne interesuje njegova poseta Aleksincu, za sada nismo uspeli da saznamo.

Inače Nova stranka ima svoje povereništvo u Aleksincu. Poverenik je Igor Gojković. Svi zainteresovani koji žele da se priključe radu Nove stranke u Aleksincu mogu da se jave na telefon 063/508-645.

Aleksinac.Net će u toku sutrašnjeg dana objaviti intervju sa narodnim poslanikom Vladimirom Pavićevićem koji smo uradili za vreme akcije u Aleksincu.

Komentara: 0


# intervju Aleksinac.Net Vladimir Pavićević Nova stranka
@aleksinacnet @vpavicevic @NovaStranka @ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima