Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Посланик Нове странке посетио Алексинац

rss

14.10.2014. Д. Остојић

Владимир Павићевић посланик Нове странке у Скупштини Србије боравио је у Алексинцу у оквиру акције Разговор посланика са грађанима Алексинца.

Посланик Нове странке посетио Алексинац

Павићевић је са сарадницима провео пар сати код градске фонтане у Алексинцу.

Пензионери, незапослени и локални одборници су имали прилику да питају посланика све што их је занимало. Покренуте су разне теме, од смањења пензија, проблема незапослености, па до питања неоверених здравствених књижица радника Фрада као и проблема у локалном парламенту.

Павићевић је показао да је озбиљан политичар јер је био доступан да саслуша сваког од саговорника, али и да буде реалан и искрен у одговору, тако да није давао олака обећања, што је постала пракса многих политичара у Србији.

Похваљујем и његов гест да дође у Алексинац у време кад није предизборна кампања. Мој општи утисак је био да је Владимир Павићевић један стручан човек, другачији од осталих посланика по томе што не одаје утисак гордости и што је био приступачан за разговор са сваким ко је имао жељу да му постави питање или уђе са њим у политичку полемику.

Оно шта могу да укажем као недостатак јесте да о посети Владимира Павићевића није било вести на званичном сајту Нове странке. Не знам да ли је то пропуст његове ПР службе или Владимир сматра да читаоце сајта Нове странке не интересује његова посета Алексинцу, за сада нисмо успели да сазнамо.

Иначе Нова странка има своје повереништво у Алексинцу. Повереник је Игор Гојковић. Сви заинтересовани који желе да се прикључе раду Нове странке у Алексинцу могу да се јаве на телефон 063/508-645.

Алексинац.Нет ће у току сутрашњег дана објавити интервју са народним послаником Владимиром Павићевићем који смо урадили за време акције у Алексинцу.


# незапосленост интервју Алексинац.Нет Владимир Павићевић Нова странка
@aleksinacnet @vpavicevic @NovaStranka @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима