Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Pokret socijalista podseća na "Vidovdan"

rss

25.06.2015. Slaviša Jovanović

OO PS Aleksinac podseća svoje sugrađane na dan koji je veliki istorijski i verski datum i koji je simbol Srbije i srpstva, podseća na Vidovdan 2001. god. kad je SLOBODAN MILOŠEVIĆ kidnapovan, kao rob i u najvećoj tajnosti izručen od strane DOS-ove kvislinške vlasti zločinačkom sudu u Hagu.

Pokret socijalista podseća na "Vidovdan"

Njegovo izručenje predstavlja najtamniju stranicu srpske istorije i to na Vidovdan, najsvetijem danu naše istorije. Izručenje od strane marionetske vlasti DOS-a usledilo je nakon pregovora koje su vodili: Čedomir Jovanović, Branislav Ivković i Slavica Đukić Dejanović i njihovog obećanja da neće biti isporučen inostranstvu, već da će mu se suditi u zemlji.

Vreme je pokazalo i svakim danom sve više pokazuje da je Slobodan Milošević ustao u borbu protiv globalizma. Danas se generalni sekretar Nato alijanse izvinjava za civilne žrtve aresije na SRJ 1999. god. i napada na jednu suverenu državu. Svojevremeno su to pravdali napadom na režim u Beoradu, a danas je suština sve očiglednija da je to bio napad na slobodu i početak novog imperijalizma u kome male zemlje i narodi ne odlučuju ni o čemu. Potvrđuje se mišljenje Slobodana Miloševića da ne bombarduju Srbiju zbog njega, već zbog Srbije. Na žalost sve što je urađeno Slobodanu Miloševiću i srpskom narodu urađeno je uz podršku tzv. DOS-a koja je organizovana i finansirana od strane Zapada.

Pokazalo se da je tribunal političko, a ne pravno telo i da je nerealno očekivati da može doneti pravdu. Zato je njegovo 5-o godišnje tamnovanje
predstavljalo podvig. Znao je da ne može da održi sebe, ali je uspešno branio poziciju naroda i države. Ustavom se zakleo i obavezao da će braniti i čuvati suverenitet i teritorijalni integritet svoje države što je i činio na suđenju.

Do kraja se borio i upinjao da dokaže činjenicu da su SAD na čelu Nato izvršile kriminalni akt i agresiju nad SRJ i da zato moraju da odgovaraju.
Bio je birani predsednik Srbije i SRJ i prvi predsednik suverene države koji je izručen inostranstvu i ubijen 11. 3. 2006. god. bez osude.

Njegova borba sam protiv svih koliko lična, toliko je i nacionalna. Njen ishod će ostaviti dubok trag u moralno-političkoj svesti, duhovnoj snazi i pamćenju srpskog naroda. Pred Haškim sudom Milošević nije branio sebe, već naš narod i našu slobodu!

 


# Slaviša Jovanović Saša Pokret Socijalista Hag Čedomir Jovanović Slobodan Milošević NATO Vidovdan
@poksocijalista @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima