Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Božićna čestitka DVERI

rss

07.01.2014.

Pokret Srpske Dveri čestita Božić i novogodišnje praznike svima vama koji u svetlu Hristovog rođenja očekujete i bolje dane za Srbiju.

Božićna čestitka DVERI


Neka u nastupajućim praznicima koje ćete provesti u porodičnom krugu, u zdravlju i ljubavi, ne zaboravite da se za tu porodičnu sreću moramo svi zajedno boriti u danima i godinama koji slede.

Na Božić su se mudraci poklonili Bogu, a tirani od ovog sveta su se uplašili, jer svim totalitaristima u ljudskoj istoriji,
pa i ovim novim, koji su srpski narod bombardovali 1995. i 1999, koji su nam oteli Kosovo i Metohiju, važno je ne samo da nam porobe državu, već da nam uzmu i dušu, da svim srcem verujemo da je bilo dobro sve što su nam radili.

Zbog toga je jedino u Svetosavlju, Pravoslavlju srpskog načina i iskustva, istinska sloboda svakoga od nas. Ovu poruku tim pre je bitnije reći za Božić, porodični praznik, jer Dveri su, na prvom mestu, porodični pokret.

Neka nam Gospod da snage, upornosti i ljubavi, da, ojačavši svoje porodice, pokažemo kako ćemo ojačati i Otadžbinu.

Mir Božji, Hristos se rodi!

 

Komentara: 5


# Dveri
@SPDveri @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+1) (-0)

  Petar 09.01.2014.
  Ma kakve dveri, u njihovoj partiji je jedan Dejan Milojevic zvani Ckemba iz Moravca, koji je unistio vise preduzeca u Aleksincu kada je bio na celu DOS-a 2000-te godine, da bi napravio svoju gradjevinsku firmu. Obogatio se, a svojim radnicima duguje brdo para, da bi on menjao dzipove svake nedelje a radnike ko ih sisa , nemaju deci ni patike da kupe. E to su Dveri u Aleksincu, i glasajte za njih

 • (+0) (-0)

  goran 11.01.2014.
  koliko ja znam nema džip

 • (+0) (-0)

  Dejan Milojević 12.01.2014.
  Dragi Petre,
  lepo bi bilo da se predstaviš kad već toliko stvari znaš o meni. I da svoje tvrdnje potkrepiš dokazima. Npr. koja sam preduzeća ojadio, koliko sam ukrao i koji su mi radnici gladni i bosi. I koje džipove vozim, i to je zanimljivo.
  Ja bih da napomenem, da u politici nisam od 2003. godine, da se od tada bavim privatnim biznisom, u tri države, na dva kontinenta, i to izgleda radim dosta uspešno. A to ti, čini se, najviše i smeta.
  U Dverima sam da bih pomogao ideju u koju verujem, nemam nikakvih političkih ambicija, tako da možeš biti spokojan sa te strane. Što sam ojadio - ojadio sam, dalje nemam nameru.

 • (+0) (-0)

  Ćoške 13.01.2014.
  Čkembo majstore batali da se pravdaš raznim paćenicima.

 • (+0) (-0)

  Mita 15.01.2015.
  Sve posteni neki svet!


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima