Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinački naprednjaci i briga o zdravstvenoj zaštiti građana

rss

03.10.2013. izvor: SNS Aleksinac

Naprednjaci u Aleksincu, nakon podele Zdravstvenog centra, preuzimaju odgovornost za vođenje Doma zdravlja.

Aleksinački naprednjaci i  briga o zdravstvenoj zaštiti građana

Ovih dana, jedan od mnogobrojnih donatora, Dragan Ivanović, (Građevinska radnja ''ATK Gradnja''), uz pomoć javnih preduzeća ''Komunalne usluge'' i ''Preduzeće za puteve'', finansira i izvodi radove na uređenju prilaza zgradi Doma zdravlja.

Dr Dragan Stamenković, koji će voditi ovu instituciju, kaže da je adaptacija prostorija i okoline zgrade apsolutni prioritet u ovom periodu i ističe dobru saradnju sa lokalnom samoupravom koja je izdvojila 1.300.000 dinara za radove na investicionom održavanju i prenameni prostorija Doma zdravlja.

Predsednik opštine, Nenad Stanković, inače predsednik OO SNS u Aleksincu, obećao je značajnu podršku zarad poboljšanja kvaliteta usluga koje se pružaju građanima ove opštine.

''Naprednjaci brinu o svojim sugrađanima, a pogotovo će to činiti u važnim oblastima kao što je zdravstvena zaštita. Učinićemo sve što je u našoj mogućnosti da se podigne kvalitet primarne zaštite a želimo da lekari Doma zdravlja imaju što manje posla. Zdrava populacija i bolji život građana cilj je kome svi težimo'' – istakao je Stanković.


# predsednik opštine Dragan Stamenković Komunalne usluge JP Nenad Stanković
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima