Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Politika

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 839  Displaying: 11 - 20

U okviru predizborne kampanje Dačić i Palma sutra u Aleksincu

10.06.2020.

U četvrtak, 11. juna, naš grad posetiće Ivica Dačić, lider SPS-a, prvi potpredsednik Vlade i aktuelni ministar spoljnih poslova, i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Opširnije

Komentara: 0

Vozilo dečije ustanove "Lane" se koristi u predizborne svrhe

Aleksinac.net 03.06.2020.

Na Fejsbuku se pojavila slika na kojoj se vidi vozilo predškolske ustanove "Lane" koje se koristi u svrhu podele paketa penzionerima.

Opširnije

Komentara: 0

Premijerka Brnabić danas u poseti Aleksincu, Merošini i Gadžinom Hanu

Južne vesti 03.06.2020.

Nakon što je prošlog vikenda bila u privatno-stranačkoj poseti pirotskom kraju, premijerka Srbije Ana Brnabić danas će biti u Aleksincu, obići kratko Oblačinsko jezero i selo Donji Dušnik u opštini Gadžin Han.

Opširnije

Komentara: 0

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke počeo prikupljanje potpisa za lokalne izbore

02.06.2020.

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Aleksincu poziva sve svoje članove i simpatizere da potpisom pruže podršku na izbornoj listi za lokalne izbore.

Opširnije

Komentara: 0

U okviru predizborne kampanje dr Vojislav Šešelj će posetiti Aleksinac

29.05.2020.

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Aleksincu obaveštava građane opštine Aleksinac, kao i sve svoje članove i simpatizere da će prof. dr Vojislav Šešelj posetiti Aleksinac u sklopu kampanje za republičke izbore.

Opširnije

Komentara: 0

Opštinski odbor Ruske stranke počeo prikupljanje potpisa za parlamentarne izbore

28.05.2020.

Opštinski odbor Ruske stranke poziva sve zainteresovane građane da im pruže podršku i da budu njihovi kontrolori na predstojećim izborima.

Opširnije

Komentara: 1

Koaliciji za opštinu Aleksinac potrebni kontrolori za izbore

Aleksinac.net 27.05.2020.

Koalicija za opštinu Aleksinac poziva sve građane opštine Aleksinac da se prijave za kontrolore za dan izbora. Dnevnica izbornih kontrolora biće 1500 dinara.

Opširnije

Komentara: 0

OO SRS obeležava krsnu slavu Sveta Tri Jerarha

11.02.2020.

Povodom obeležavanja Krsne slave Srpske radikalne stranke, Sveta Tri Jerarha, Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Aleksincu poziva sve svoje članove i simpatizere da prisustvuju sečenju slavskog kolača u sredu, 12.02.2020. godine sa početkom u 10 časova u crkvi Svetog Nikole u Aleksincu.

Opširnije

Komentara: 0

Saopštenje OO PS zbog problema u autobuskom prevozu

06.02.2020.

Problemi sa „Niš ekspresom“ oko prevoza građana opštine Aleksinac, traje dugi niz godina. Njihovo monopolističko ponašanje prevazilazi sve mere i granice tolerancije. Početkom svakog školskog raspusta i praznika ukidaju brojne linije, a mesečne karte za radnički prevoz i dalje prodaju i ako prevoza nema, što znači uzimaju pare, a ne obavljaju prevoz.

Opširnije

Komentara: 1

Reagovanje OO SRS povodom problema autobuskog prevoza

05.02.2020.

Obzirom da se problem autobuskog prevoza javlja početkom svakog školskog raspusta u pojedinim selima Opštine Aleksinac (Beli Breg, Donji Krupac, Gornji Krupac, Rsovac, Vrelo, Prekonozi), Opštinski odbor Srpske radikalne stranke u Aleksincu poziva lokalne vlastodržce da što hitnije reše ovaj problem.

Opširnije

Komentara: 0

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 839  Displaying: 11 - 20

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima