Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Novica novi direktor Alta?

rss

03.12.2014. D. Ostojić

Alt bi uskoro trebalo da dobije novog direktora.
Nakon Aleksandre Simić na mesto direktora doći će Novica N.

Novica novi direktor Alta?

Po za sada nezvaničnim informacijama, Alt bi do proleća trebalo da bude privatizovan. Privatizacijom će mnogi sadašnji radnici ostati bez posla. Taj neprijatan posao moraće da odradi rukovodstvo Alt-a u saradnji sa lokalnom samoupravom i potencijalni kupcem.

Od našeg sagovornika smo dobili malo pojašnjenje:
"Aleksandra Simić već duže vreme vodi razgovore sa Nenadom Stankovićem sa ciljem da se nađe novo rešenje za v. d. direktora Alta. Saška ne želi da se bavi privatizacijom Alta, niti da u tom procesu bude odgovorno lice. Zato će po hitnom postupku naći novo rešenje za direktora. Reč je o Novici, članu SNS-a, koji ima 7. stepen stručne spreme" ističe naš sagovornik iz SNS.

S druge strane poziciju Alta dodatno otežava i izgubljeni sudski spor. Naime Ninoslav Miljković je dobio prvostepenu presudu kojom se nalaže poništavanje konkursa u Altu. Takođe, veliki problem jeste i pitanje kako rešiti problem radnika u Altu koji će nakon privatizacije postati višak?

Sve u svemu budući direktor će dobiti vreo krompir u ruke. Kako će se snaći u tom haosu, ostaje da se vidi.

Komentara: 5


# Aleksandra Simić Alt TV privatizacija Nenad Stanković Ninoslav Miljković
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+8) (-5)

  dikavac 04.12.2014.
  kakvo je toj sedmi stepen el toj steko sedmi razred u osmoljetku eeee bega mi za jedno polugodiste a vise ni srednja skola nedava protekciju dase bidne direktor u ovija nasa napredna preduzeca

 • (+16) (-0)

  novinarski kodeks 04.12.2014.
  Ima li Novica prezime, nije valja ovo crna hronika a ni maloletno lice nije verovatno. Dajte jednom uozbiljite se, ili promenite insajdere jer vam je onaj u ALT-u provaljen.

 • (+8) (-0)

  pa stvarno 04.12.2014.
  stvarno ko crna hronika ili mu prezime ima samo jedno slovo. zove se novica steta sto nije prvulovic.i koga jos yanima alt

 • (+2) (-0)

  ivanka 05.12.2014.
  Ko je taj čovek ?

 • (+3) (-0)

  aleksincanka 13.12.2014.
  Hej mali je hteo jo[ da poraste


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}