Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Meštani Bujmira ljuti na predsednika Stankovića

rss

25.07.2014. D. Ostojić

Meštani Moravskog Bujmira razočarani u neažurnost lokalne vlasti, jer skoro mesec dana nema izveštaja o šteti nastaloj usled poplava.

Meštani Bujmira ljuti na predsednika Stankovića

Jedna od meštanki nam je vidno iznervirana rekla:

"Moravski Bujmir je pretrpeo gotovo stoprocentnu štetu od nevremena. Delegacija našeg sela je bila kod predsednika opštine Nenada Stankovića. Tražili smo pomoć za izlazak iz teške situacije. Predsednik nam je rekao da pređemo preko puta opštine u Crkvu, da nama samo Bog može da pomogne."

Meštani tvrde da ne osećaju nikakvu brigu od strane opštinskih službi za rešavanje njihove štete koja je nastala usled kiše i grada:

"Ja sam išla u poresku upravu i u opštinu. Tražila sam pomoć. Ja živim od poljoprivrede , od oniga što proizvedem i prodam na pijaci. Pošto je grad sve uništio nemam šta da prodam i zaradim, ali to poresku upravu ne zanima. Oni mi traže da uplatim 15.000 dinara poreza. Pošto nisam imala taj novac ostala sam bez overene knjižice. Sad ne mogu da idem ni kod doktora niti mogu da podignem lekove na recept. Niko nas ne razume. Od muke sam plakala usred opštine, ali nikiga to ne zanima." završava svoju ispivest meštanka Moravskog Bujmira.

 


# Aleksinački Bujmir Nenad Stanković Moravski Bujmir nepogode
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima