Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Učenik petog razreda onesvestio drugog đaka u tuči zbog reda u pekari

rss

22.03.2017. Blic

Učenik 5. razreda Osnovne škole "Vožd Karađorđe" iz Aleksinca star 13 godina prebačen je na Kliniku za neurohirurgiju u Nišu, nakon što ga je u tuči drugi učenik šutnuo nogom u glavu i onesvestio ga

Učenik petog razreda onesvestio drugog đaka u tuči zbog reda u pekari

Težak incident desio se danas oko 9.45 časova, na velikom odmoru, dok su đaci čekali u redu za pecivo u obližnjoj pekari.

- Đaci su stajali u redu u pekari kada je došlo do čarke jer je navodno učenik 5. razreda hteo da pređe ispred drugog đaka. Izašli su spred pekare gde je došlo do koškanja pa su obojica pala na zemlju. Đak koji je brže ustao, šutnuo je učenika petog razreda nogom u glavu i onesvestio ga. Odmah je pozvana Hitna pomoć koja je došla na lice mesta i osvestila dečaka. On je prebačen na Kliniku za Neurohirurgiju u Nšu radi pregleda, svestan je i trenutno se oseća dobro ali još nemamo povratnu informaciju o povredama - kaže direktor škole Milan Veljković. On kaže da će danas zasedati tim za sprečavanje nasilja koji će preduzeti sve mere.

U niškoj policiji je potvrđeno da je incidet prijavljen u 9.45 časova i da je nakon toga patrola policije izašla na mesto tuče nakon čega je obavešteno Više javno tužilaštvo.

Nezvanično saznajemo da i đak koji je zadao udarac vršnjaku ima 13 godina.

U Kliničkom centru u Nišu saopšteno je da je dečak pregledan, da je urađena dijagnostika i da je vraćen kući jer nema povreda koje iziskuju hospitalizaciju.

blic.rs


# Vožd Karađorđe OŠ nasilje Milan Veljković škole hitna pomoć
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima