Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ubio se aleksinački "žestoki momak"

rss

02.05.2017. Večernje novosti

Telo Puniše Živaljevića (38) pronađeno prošle subote u kući njegovih roditelja u Kosovskoj ulici. Bio optužen za pokušaj ubistva Dragoslava Buceka prošle godine

Jedan od takozvanih žestokih momaka iz Aleksinca, Puniša Živaljević (38), pronađen je u subotu mrtav u kući njegove majke i očuha u Kosovskoj ulici u Aleksincu. Sumnja se da je Živaljević izvršio samoubistvo pištoljem.

On se vratio u Aleksinac iz inostranstva prošle godine, a njegova žena i deca i dalje žive van zemlje. Nakon povratka u Srbiju kupio je nekoliko lokala u centru Aleksinca. Kako smo nezvanično saznali, planirao je da otvori auto-centar.

Puniša je bio optužen za pokušaj ubistva Dragoslava Buceka (39) u ranim jutarnjim časovima 26. novembra prošle godine. Bucek je tom prilikom zadobio prostrelnu ranu butine metkom iz pištolja, što su lekari okarakterisali kao laku telesnu povredu. Ranjeni Bucek je tada uporno odbijao da objasni kako je zadobio prostrenu ranu, odnosno da li je neko pucao u njega i ko.

Živaljevića su uskoro očekivale presude za još nekoliko krivičnih dela. Imao je dve krivične prijave za nelegalno posedovanje oružja. Iz izvora bliskih tužilaštvu saznajemo da su Živaljeviću u poslednjih nekoliko meseci oduzeta tri pištolja. Ipak, i posle toga uvek se kretao naoružan. Očigledno je verovao da mu je bezbednost ugrožena. Inače, Punišin očuh je poznati aleksinački biznismen.


PORODIČNE TRAGEDIJE

Puniša Živaljević je imao nesreću da je rano ostao bez najbližih. Punišinog oca Dragutina ubio je policajac iz Aleksinca u obračunu u piceriji "Tina" osamdesetih godina prošlog veka. Punišin brat od strica ubijen je u Nemačkoj.

Večernje novosti


# kriminal samoubistvo Večernje novosti Puniša Živaljević Dragoslav Bucek
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima