Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Projekcija filma o mentalnom zdravlju mladih u Aleksincu

rss

27.04.2022.

UNICEF i Prijatelji dece Srbije pozivaju srednjoškolce, roditelje, zaposlene u obrazovno – vaspitnim ustanovama, zdravstvu, socijalnoj zaštiti i nevladine organizacije, da prisustvuju prikazivanju dokumentarnog filma „Povezivanje tačkica“ o mentalnom zdravlju mladih i da se uključe u globalnu diskusiju o ovoj značajnoj društvenoj temi.

Projekcija filma o mentalnom zdravlju mladih u Aleksincu

Tema mentalnog zdravlja mladih je veoma aktuelna, a svojim učešćem daćete doprinos da glasnije i hrabrije govorimo o izazovima mladih, kao i načinima za organizovaniju podršku i pomoć.

Projekcija filma se održava u petak 29.04.2022. godine u Centru za kulturu i umetnost Aleksinac (Dušana Trivunca 15) sa početkom u 14 časova. Prijava nije obavezna.

Film „Povezivanje tačkica“ otvorio je globalnu diskusiju o mentalnom zdravlju mladih, koji su i glavni akteri ovog dokumentarca. Kroz priče i poruke mladih sagledavaju se univerzalni psihološki problemi. Svoj osvrt na ovu temu daće i Anne Marie Alves Ćurčić, novinarka koja se bavi zagovaranjem za mentalno zdravlje mladih, i mlada osoba, koja ima lično iskustvo.

 


# deca Centar za kulturu i umetnost škola film samoubistvo
@cekulaleksinac @


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima