Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Ekskluzivno: Istina o stradanju Puniše Živaljevića

rss

17.05.2017.

Ovih dana aleksinačka čaršija je pričala o samoubistvu Puniše Živaljevića.
Da li se radi o samoubistvu, ili o nameštenom ubistvu, trebalo bi da pokaže istraga.
Porodica i prijatelji su ubeđeni da se radi o ubistvu.

Ekskluzivno: Istina o stradanju Puniše Živaljevića

Od dobro obaveštenih izvora saznali smo detalje koji na istiniti način opisuju šta se kobne noći desilo nakon što je Puniša Živaljević pronađen mrtav.

Kako oni tvrde, nepobitne činjenice govore da se Puniša nije ubio, da nije izvršio samoubistvo.

"Bio sam jedan od očevidaca policijskog uviđaja. Tom prilikom smo Punišino telo zatekli u položaju kako spava na stomaku sa levom nogom savijenom u kolenu i ispruženom desnom nogom. Glava mu je bila na jastuku prislonjena desnim obrazom. Tabani su bili vidno blatnjavi što se u potpunosti poklapa sa činjenicom da je te noći nekoliko puta izlazio ispred kuće. Sve je ukazivalo da nije bilo ni S od samoubistva" - ističe očevidac policijskog uviđaja.

Ko je bio Puniša Živaljević?

Puniša ŽivaljevićPuniša je rođen 1979. godine u Aleksincu gde je završio školu. Vrlo mlad, sa nepunih 16 godina odlazi u Nemačku. Njegovu hrabrost, srčanost i poverenje uviđaju poslovni ljudi u Berlinu, tako da još kao mlad ulazi u ozbiljan svet poslovanja. Postaje suvlasnik lanca auto placeva, a u tom poslu zarađuje ozbiljan novac.

U Berlinu je bio izuzetno poštovan, ali i pored toga svoje prijatelje iz Aleksinca i društvo iz detinjstva nikada nije zaboravio. U Aleksincu je kupio 2 lokala u centru grada. Leti je redovno dolazio u Srbiju, a veći deo odmora provodio u Aleksincu sa prijateljima sa kojima je odrastao. Među njima je bio i njegov drug iz detinjstva, Dragoslav Bucek.

"Puniša i Bucek su se znali maltene od rođenja, živeli su na dvadeset metara jedan od drugog. Nisu bili ni u kakvoj svađi niti poslovnom sukobu. Događaj o kojem su mediji pisali, nije bio nikakav pokušaj ubistva, već incident nastao usled igre pištoljem u pijanom stanju" - navodi osoba koja je izuzetno dobro poznavala obojicu.

Puniša Živaljević je zbog prirode posla dosta putovao, od Italije do Nemačke, od Švedske do Grčke. Bio je sastavni deo onoga što se zove svet uspešnih i bogatih, džet-set. Nažalost, sastavni deo tog džet seta je i kokain, koju neki upravo tako i nazivaju, droga za bogataše, jer je najčešće koriste političari i estradni umetnici.

I pored poroka sa kojim se intenzivno borio i pokušao da se odvikne od korišćenja kokaina, Puniša nije gubio veru u Boga, bio je izuzetan vernik. Nikada nije bilo sumnje da postoji mogućnost da on izvrši samoubistvo.

Puniša je te večeri zaspao sa pištoljem, jer je kroz prozor video da se neko nalazi ispred kuće. Pištolj Zbrojovka, koji je dobio na poklon je do pre par dana bio neispravan, pa ga je skoro popravio. Misleći da je neko ispred kuće u par nvrata je izlazio da vidi o čemu se radi. Vratio se u kuću i legao sa repetiranim pištoljem.

U jednom trenutku se cimnuo dok je spavao što je dovelo do pucnja. Pištolj je opalio levom rukom u levu slepoočnicu, iako je bio dešnjak. Upravo taj pucanj je bio smrtonosan.

Definitivno nije bilo reči o samoubistvi, jer je dobro poznato da žestoki momci, kako su ga mediji nazivali nikada ne pribegavaju samoubistvu.

Puniša je bio porodičan čovek, iza sebe je ostavio suprugu i ćerku od 10 godina, koju je neizmerno voleo.


# ubistvo droga samoubistvo Puniša Živaljević Dragoslav Bucek
@ Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima