Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Tužilac traži godinu dana zatvora: Optužena žena čije se dvoje dece utopilo

rss

17.07.2014.

Biljana Milenković (27), čija su se deca u aprilu utopila u reci Turiji, optužena je za teško delo protiv opšte sigurnosti i za to je predviđena kazna od jedne do osam godina robije, ali je kako smatraju, celo delo učinjeno iz nehata

Tužilac traži godinu dana zatvora: Optužena žena čije se dvoje dece utopilo

Osnovno tužilaštvo u Aleksincu tražilo je samo godinu dana zatvora za Biljanu Milenković (27) iz sela Bankovac, čija su se deca, trogodišnja Maša i godinu i po dana star Martin, 23. aprila utopili u reci Turiji zbog njene nepažnje, piše Telegraf

Biljana je optužena za teško delo protiv opšte sigurnosti i za to je predviđena kazna od jedne do osam godina robije, ali je kako smatraju, celo delo učinjeno iz nehata. Otac nastradale dece Goran smatra da Biljani treba da bude oprošteno, te da je čak kazna od godinu dana zatvora prejaka, piše “Kurir”.

Maša i Martin su se utopili u reci Turiji, gde ih je, kako se navodi u optužnom predlogu, Biljana dovela da bi se igrali.

Prema navodima tužilaca, Biljana je dozvolila da Maša bez kontrole stoji uz reku i baca kamenčiće, pa se devojčica okliznula i upala u vodu, a bujica ju je povukla.

- Okrivljena je pokušala da je izvuče, a umesto da sina Martina ostavi na obali, ona je sa nim ušla u reku i bujica joj je mališana istrgla iz ruku – navodi se u optužnom predlogu, a prenosi Kurir.

Biljana je pred istražiteljima više puta menjala iskaze, a u jednom od njih rekla je da je krenula kod Saše R. s kojim je bila u ljubavnoj vezi. U optužnom predlogu se ova činjenica ne pominje, ali je tužilac predložio njegovo saslušanje jer je Biljana na dan tragedije pošla kod njega na kafu.

 

Komentara: 0


# Bankovac Turija davljenje Biljana Milenković
@ 

[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima