Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Preti i tužiocima, bije koga stigne i huška pse: žestoki momak koji je izbo trenera u Aleksincu

rss

16.09.2018. Blic

Niška policija uhapsila je Ivana K. (21) iz Aleksinca zbog sumnje da je u četvrtak uveče pokušao da ubije predsednika ženskog rukometnog kluba Nenada Đurića (36).

Preti i tužiocima, bije koga stigne i huška pse: žestoki momak koji je izbo trenera u Aleksincu

On je osumnjičen da je Đurića ubo nožem u grudi jer je u otvorenom pismu, koje su preneli lokalni portali, upozoravao sugrađane na grupu žestokih mladića iz Aleksinca koji maltretiraju koga stignu.

- Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio ubistvo u pokušaju biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu - saopšteno je iz MUP-a.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se uhapšeni I. K. iz Aleksinca, uz psovke obraća javnim tužiocima u Nišu i Aleksincu, kao i snimak privođenja, gde mobilnim telefonom snima policajca i traži objašnjenje zbog čega je priveden.

Kada su nastali snimci za sada nije poznato.

- Da mi se nap**e i javni tužilac u Nišu i javni tužilac u Aleksincu i svi ovde da mi se nap**e. Je**m vam pleme u usta... Gledajte indijanci - vikao je, dok je sedeo u sobi sa još jednim drugom.

Snimak je najverovatnije postavljen ranije, s obzirom na to da je ovaj mladić trenutno u pritvoru, jer mu je tokom jučerašnjeg dana određeno zadržavanje od 48 sati.

U Aleksincu niko nije smeo da govori javno o ovoj porodici, ocu i sinu, kao i o grupi mladića, jer ih se svi plaše.

Meštani su u stalnom strahu, a da je taj strah opravdan govori i činjenica da je mladić u nekoliko navrata na društvenim mrežama postavljao preteće objave i slike, pa se čak i pohvalio kako ga je otac čak 43 puta "izvlačio iz zatvora"

U jednoj od objava objašnjava da je u Aleksincu i Žitkovcu "on broj jedan".

- Ko god hoće da da se bije samo neka mi se javi, ja sam svuda i tek ću da budem kada mi skinu lance - napisao je on u svojoj objavi na instagramu.

Organizuje borbe pasa

Na jednom od snimaka na kojima je ovaj mladić označen na društvenim mrežama vidi se kako huška staforda da se bije sa drugim psom. Sudeći po fotografijama koje deli društvenim mrežama staford je u njegovom vlasništvu i na psu su vidljive brojne povrede od borbi.

Trener Đurić, koji je u četvrtak oko 20.30 časova izboden iza sportske hale u Aleksincu, objasnio je da napadnut jer se krajem jula obratio aleksinačkoj javnosti otvorenim pismom, tražeći da se stane na put grupi nasilnika koji maltretiraju omladinu u tom gradu a kojima niko ne sme da se suprostavi.

Nakon tog obraćanja koje je preneo lokalni portal Đurić kaže da ga je na ulici presreo otac nasilnika koji ga je sada izbo, a sa kojim se tada sukobio jer je imao šrafciger u rukama.

- Roditelji mi se stalno žale na tu grupu nasilnika koja teroriše sve redom i niko im ništa ne može. Taj što je mene ubo nožem je pre dva meseca jednoj devojci stavio nož pod grlo i ona se umokrila od straha. Drugom dečaku su opalili šamar… Od roditelja mi stalno stižu prijave, šalju mi poruke I ja sam se obratio javnosti jer nisam znao kako drugačije da skrenem pažnju da se to reši. Onda me je otac napadača presreo na ulici a sada se desilo ovo. Zabrinut sam posle svega za svoju bezbednost - izjavio je Đurić, diplomirani strukovni vaspitač.


# policija ubistvo nasilje fotografija hapšenje Nenad Đurić Ivan Konstantinović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima