Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Izašao iz pritvora i odmah nastavio da diluje

rss

15.06.2015. Blic, Južna Srbija Info

Policija je uhapsila S.C. (53) iz okoline Aleksinca zbog sumnje da je trgovao drogom.

Izašao iz pritvora i odmah nastavio da diluje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su, u nastavku akcije na suzbijanju trgovine narkoticima, uhapsili S. C. (1962) iz okoline Aleksinca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa osumnjičenog policija je pronašla četiri paketića u kojima je bilo spakovano oko 1,8 grama heroina. Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni je drogu sakrio u čarapi.

Zanimljivo je to da je, S.C. pre nekoliko dana izašao iz pritvora u kojem je bio upravo zbog droge.

Policija je 17. maja saopštila da je uhapšen zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu, nabavljao heroin, koji je razmeravao, pakovao i prodavao na području Aleksinca.

Policija je, tada, prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla pet paketa u kojima je bilo spakovao oko 40 grama heroina, jedan paket u kome se nalazilo oko 36 grama smese za uvećavanje mase i jednu vagicu za precizno merenje.

Po nalogu višeg javnog tužioca u Nišu, osumnjičenom je sada ponovo određeno zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 


# policija heroin droga hapšenje
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima