Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Изашао из притвора и одмах наставио да дилује

rss

15.06.2015. Блиц, Јужна Србија Инфо

Полиција је ухапсила С.Ц. (53) из околине Алексинца због сумње да је трговао дрогом.

Изашао из притвора и одмах наставио да дилује

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу су, у наставку акције на сузбијању трговине наркотицима, ухапсили С. Ц. (1962) из околине Алексинца, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Приликом претреса осумњиченог полиција је пронашла четири пакетића у којима је било спаковано око 1,8 грама хероина. Како незванично сазнајемо, осумњичени је дрогу сакрио у чарапи.

Занимљиво је то да је, С.Ц. пре неколико дана изашао из притвора у којем је био управо због дроге.

Полиција је 17. маја саопштила да је ухапшен због сумње да је у дужем временском периоду, набављао хероин, који је размеравао, паковао и продавао на подручју Алексинца.

Полиција је, тада, приликом претреса стана осумњиченог пронашла пет пакета у којима је било спаковао око 40 грама хероина, један пакет у коме се налазило око 36 грама смесе за увећавање масе и једну вагицу за прецизно мерење.

По налогу вишег јавног тужиоца у Нишу, осумњиченом је сада поново одређено задржавање до 48 часова због сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

 


# полиција хероин дрога хапшење
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима