Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

"Debela" novčana kazna za snaju koja je deveru buldožerom upala u dvorište

rss

05.03.2019. Telegraf

Prekršajni sud u Aleksincu izrekao je novčanu kaznu od 40.000 dinara N.Ž. (43) iz ovog grada jer je 24. februara uletela bagerom u dvorište svog devera Slobodana Pavlovića, srušila mu ogradu i uništila 50.000 sadnica ukrasnih tuja vrednih oko pola miliona dinara, nakon čega je građevinskim vozilom bežala od policije.

"Debela" novčana kazna za snaju koja je deveru buldožerom upala u dvorište

Protiv nje su podnete dve prekršajne prijave zbog neregistrovanog bagera i brze vožnje aleksinačkim ulicama tokom pokušaja da umakne organima reda.

Osim dve novčane kazne od po 20.000 dinara, ona je dobila i 11 kaznenih poena a izrečena joj je i zaštitna mera zabrane upravljala motornim vozilom u trajanju od šest meseci.

Na ovu presudu ona ima pravo žalbe u roku od 15 dana, nakon nastupanja pravosnažnosti dužna je da je plati a tada će joj mera zabrane biti upisana u vozačku dozvolu – saopštio je Mišel Marković, v.d. predsednika Prekršajnog suda u Nišu.

Kako saznajemo, N.Ž. je izrazila kajanje zbog nezapamćenog obračuna sa deverom.

- Ona je priznala da je pogrešila, kazala je da se kaje i prihvatila odgovornost za ono što je učinila – kazali su naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Protiv njenog supruga V.P. policija je podnela krivičnu prijavu zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti jer se sukobio sa policajcima koji su intervenisali povodom ovog slučaja. Njemu preti kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

U bageru kojim je N.Ž. upala u deverovo dvorište nalazio se i njen dvanaestogodišnji sin. Nakon ovog događaja Slobodan Pavlović je izjavio da je povod nesvakidašnjeg obračuna to što je tuje nasadio na bratovljevom placu.

Izvor


# policija sud nasilje hapšenje presuda Slobodan Pavlović bager
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima