Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Tuča nakon ročišta u sudu u Aleksincu

rss

15.07.2020. Južne vesti

Da su se dvojica Aleksinčanina koji su u sporu potukli nakon ročišta u sudu, i to u zgradi suda, potvrđuje advokat jednog od njih. Policija je reagovala i utvrđeno je, kako kažu, da nema elemenata krivičnog dela, već svima koji su učestvovali sledi prekršajna prijava.

Foto: al.os.sud.rs

Advokat Alit Amzić priča da je na njegovog klijenta Vladimira Pavlovića nasrnula druga strana, sa kojom je već 2 godine u više sporova.

Juče oko 14 sati u Osnovnom sudu u Aleksincu nakon suđenja, ispred sudnice broj 22 napadnut je Vladimir Pavlović iz Aleksinca, koji je u svojstvu tuženog pristupio na ročište. Napao ga je pesnicama u glavu tužilac S. P. iz Aleksinca koji ga tuži u skoro 5, 6 predmeta, a sve zbog događaja od pre 2 godine (bager u dvorištu) - kaže Amzić.

Iako su, kako kaže, kamere sve zabeležile tužilac je procenio da nema elemenata krivičnog dela, a to potvrđuju i u policiji, ali ceo događaj opisuju kao tuču dvojice Aleksinčana.

Policija je odmah izašla na lice mesta, u zgradi Osnovnog suda. Obavešteno je tužlaštvo koje se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela, već da se podnese obostrana prekršajna prijava iz oblasti Zakona o javnom redu i miru - kažu u policiji.

Advokat Amzić kaže da je obezbeđenje reagovalo kasno i da je njegov klijent zadobio lake telesne povrede, kao i da su u toku pregledi kod specijaliste.

Izvor


# policija sud nasilje Vladimir Pavlović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima