Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Bager od 25 tona pao na kafanu u Aleksincu

rss

04.08.2018.

Postoje neke stvari koje se mogu dogoditi samo u Aleksincu i nigde više. Jedna od takvih stvari se zbila u sredu 1. avgusta oko 19,30 sati u Ulici Lele Popović kada je bager težak oko 25 tona pao na kafanu "Otac". Srećom u ulici niko nije prolazio trotoarom tako da niko nije stradao.

Foto: Saša Gidra Marković

Aleksinčani Saša Marković i Dušan Stevanović koji su i slikali ovaj neobičan događaj u varoši kažu da je bager prevozio kamion Rudnika "Resavica" iz Vrške čuke ka rudniku "Soko" pored Sokobanje.

- Stvarno je nejasno kako je tako težak bager koji je bio obezbeđen uspeo da sklizne i da padne prema kafani. "Šapa" bagera se zarila u kafanu i pričinila priličnu štetu. Izgleda da je bager naišao na neku udarnu rupu na kolovozu i kako je upao, tako je kamion skliznuo - kažu njih dvojica.

Foto: Saša Gidra MarkovićTokom večeri, kolovoz Aleksinac - Soko Banja je bio u prekidu, ali je tokom jutra sledećeg dana napravljen prolaz tako da u saobraćaju sada nema problema.

Tekst: Kurir.rs/M.S.


# Aleksinac saobraćaj Sokobanja saobraćajna nezgoda Lele Popović ulica Dušan Stevanović Saša Marković Gidra Saša Marković
@


 Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima