Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Doček i obećanja na ledu

rss

14.01.2013. RTS, Aleksinac.net, Foto: H.M. Miladinović

Doček Srpske Nove godine organizovan je u Aleksincu prvi put posle više od decenije i to na klizalištu, koje je, u ovom gradu, prvi put otvoreno pre nekoliko dana.

Doček i obećanja na ledu

Iako je i ova novogodišnja noć prošla bez snega, zimske čarolije u Aleksincu nisu izostale. Srpska Nova godina slavila se na ledu.

Nisu izostala ni obećanja, tako i predsednik SO Aleksinac Grujica Veljković kaže da očekuju investitore.

"Stvorićemo povoljnu klimu i očekujemo da cifra od 57 odsto nezaposlenih Aleksinčana bude mnogo manja i da sve ide pozitivno", kaže Veljković.

Ne samo u novogodišnjoj noći, već od samog otvaranja, na aleksinačkom klizalištu je živo. Aleksinac prvi put ove godine ima klizalište. Klizanje je besplatno i apsolutni je hit ove zime, posebno među najmlađim Aleksinčanima

Procena organizatora je da dnevno prođe i po 800 klizača.

Sa početkom drugog polugodišta uvode se i komercijalni termini, a zarada sa klizališta biće, kažu nadležni, upotrebljena za oživljavanje kupališnih sadržaja - renoviranje bazena i platoa kod Bovanskog jezera.

Mnogo obećanja, očekujemo da ih opštinska vlast i ispuni na zadovovljstvo svih stanovnika opštine Aleksinac.

Komentara: 5


# Grujica Veljković Nova godina Srpska Nova godina SO Aleksinac
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Pogledajte sta se sve radi za vlast 14.01.2013.
  Evo sta su lokalni politicari u stanju da urade radi ostanka na vlasti

  http://www.aleksincani.info/jos-jedan-politicki-prelet/

 • (+0) (-0)

  Grujico... 15.01.2013.
  vodi račun po taj led, će ti litnu kraci lako.
  bolje sredi grejanje u bolnicu, ako se polomiš da te smestimo kako treba

 • (+0) (-0)

  Dragana 15.01.2013.
  Da,sve je to lepo,samo sto ste zaboravili da napomenete da klizanje NIJE besplatno.Svi smo se obradovali kada smo culi da ce do 15. januara klizanje biti besplatno,medjutim,deci su klizaljke naplacene odmah prvog dana,pa cak i onoj deci sa sopstvenim klizaljkama!Klizaljke su i dalje naplacivane,ali samo onoj deci koja ih nisu imala.Kao da to nije dovoljno,14. januara su poceli da naplacuju i karte,po 100 dinara!Povrh svega,oprema je neispravna,mnoge kizaljke su i polomljene,ima dosta rupa i led se topi.Deca koja su danas dosla na klizanje imala su i sta da vide-led je potpuno otopljen i svi su morali da se vrate svojim kucama.Pa kako vas nije sramota,aman!

 • (+0) (-0)

  Peki 17.01.2013.
  Oooo kad Grujan kaze da cemo zivoti bolje,lepse nema razloga da se ne veruje.Takav intelekt,strucnjak,otimase se o njega sva ministarstva,ma um nad umovima.Samo jednom vise verujem kad obeca.Predsedniku nam dragom,koji je ipak mudrac najviseg nivoa.Jos kad se malo navikne i postane obavesten,ma videcete vi.Investitori ce stajati u redu od naplatne rampe ka Aleksincu,a mi,mi cemo uzivati jer imamo takvu vlast,kakve nigde nema.Da su nam zivi,zdravi i 'vako pametni jos bar tri mandata.

 • (+0) (-0)

  posto behu ti telefoni... 21.01.2013.
  najnovija vest , najbolji korisnici biznis paketa svih mobilnih operatera u Srbiji su rukovodioci javnog sektora u Aleksincu, kazu operateri nema boljih musterija od njih , vole ljudi skupe telefone, pa ko da im zameri...ima se , moze se...


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}