Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Cisterna iznudila ostavku u Komunalnim uslugama

rss

08.06.2014. D. Ostojić

Petar Zec, predsednik Nadzornog odbora Javnog preduzeća Komunalne usluge je podneo ostavku.

Cisterna iznudila ostavku u Komunalnim uslugama

Kao nezvanični razlog ostavke spominje se kupovina polovne cisterne za pitku vodu koja je plaćena skoro 20.000 evra. Od našeg sagovornika iz redova vladajuće koalicije smo dobili sledeće informacije:

"Komunalne usluge su prvo kupile cisternu, platili su je preko 2 miliona dinara, a nakon toga je zakazana sednica Nadzornog odbora koja je trebala da donese odluku o kupovini. Dvojica članova Nadzornog odbora nisu želela da učestvuju u donošenju takve odluke, Časlav Davidović i Petar Zec. Petar Zec je ubrzo posle toga podneo pismenu ostavku na mesto predsednika Nadzornog odbora. Nezvanično, ove nedelje će ostavku podneti i drugi član Nadzornog odbora Časlav Davidović."

Kao potvrdu ove vesti dobili smo i kopiju ugovora. U njemu stoji da je ugovor o kupovini zaključen 12.5.2014. godine, i da je cisterna za pitku vodu kupljena po ceni 2.171 400 dinara bez PDV-a, i to od od firme Autoremont iz Kraljeva.

 

Komentara: 4


# voda Komunalne usluge JP cisterna Časlav Davidović Petar Zec Komunalne usluge JP
@ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+2) (-0)

  Bojan 08.06.2014.
  Pa ovi nazadnjaci se zalažu za kupovinu novih sredstava,tako neki govoriše iz vrha stranke,kao da ne bi bilo malverzacija.Šta je sad ovo kod nazadnjaci,izgleda da malo hoće da kraduckaju a.

 • (+2) (-0)

  perkan 09.06.2014.
  nesto ne kontam.. komunalne usluge - pitka voda, a imamo preduzece vodovod i kanalizacija??
  da li je sledece da rec radnika nabavi kontejnere, a preduzece za puteve sanduke?

 • (+4) (-0)

  sizif 09.06.2014.
  To sto je kupljena cisterna bez odluke nadzornog odbora je krivicno delo za koje se ide u zatvor.taj koji je to kupio i potpisao neka se cuva.

 • (+3) (-0)

  Eskimka 09.06.2014.
  Kupili cisternu pa tek onda tražili od nadzornog odbora da to odobri?To je direktno kršenje zakona i ukoliko za ovo neko ne odgovara i sve prođe kao letnji povetarac i zaboravi se,onda smo zaista duboko zaglibili kao društvo.Članovima nadzornog odbora svaka čast na čovečnosti.Samo se bojim da oni ne budu ti koji će biti "razapeti" umesto lopova protiv kojih su stali!


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima