Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Veliko interesovanje za boks u Aleksincu

rss

18.07.2013. Izvor: Radio Aleksinac

Bokserski klub „Rudar“ iz Aleksinca je nakon samo mesec dana od obnavljanja uspeo da okupi preko 60 mladića i devojaka zainteresovanih za ovaj sport.

Veliko interesovanje za boks u Aleksincu

Posle karatea i džiu-džice, ovo je još jedna mogućnost za Aleksinčane da kroz borilačke sportove kanališu svoju negativnu energiju na zdrav način, ali i da nauče ponešto o sportskoj disciplini, radu i samokontroli, kaže za radio Aleksinac potpredsednik Bokserskog kluba Rudar Aleksandar Stević.

Dobra volja i interesovanje postoje, pa je sada primarni cilj da se napravi kvalitetna selekcija boraca i oni osposobe za brojne revije i takmičenja, ističe Stević i dodaje da ovaj klub karakteriše i izuzetan trenerski kadar koji dolazi iz Niša i Aleksinca i trenutno predstavlja ono najbolje što ovaj kraj može da ponudi.

-  Nadamo se da će se broj članova povećati i da ćemo kroz sportsku selekciju doći do određenog broja takmičara, to jest kandidata, koji će moći vremenom kroz revije koje se održavaju širom Srbije da se iskažu i pokušaju da u ovom sportu pronađu sebe.

U ovom klubu za kraj godine najavljuju i organizovanje turnira u gradu na Moravici, uz učešće klubova iz brojnih rudarskih sredina.

 


# Radio Aleksinac borilački sportovi
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima