Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Nikoli zlato u Đenovi

rss

31.03.2014. Džudo i džiu džicu klub "N&F"

Rezultati takmičara aleksinačkog kluba na 14. Internacionalnom "ju jitsu Open Andrea Rola" u Đenovi, u Italiji

Nikoli zlato u Đenovi

Minulog vikenda u subotu i nedelju, 29. i 30.03.2014. god. u Đenovi, u Italiji održan je 14. Internacionalni "ju jitsu Open Andrea Rola" na kome je nastupilo 426 takmičara iz 8 država Evrope: Nemačke, Švajcarske, Belgije, Izraela, Slovenije, Srbije, Hrvatske i domaćina Italije, a među njima i takmičari našeg Džudo i džiu džicu klub "N&F" iz Aleksinca.

Aleksinački klub je kao i prošle godine nastupio sa 2 najspremnija takmičara u kategoriji: "kadeta".

Naš takmičar Nikola Trajković postigao je izuzetan rezultat osvojivši 2. mesto i srebrnu medalju. Nikola je u prva dva meča ostvario rutinske pobede, dok je polufinalna borba bila "finale pre finala" - u dramatičnoj završnici Nikola je deklasirao prvaka Italije i 5. na svetskom prvenstvu Noto Andrea rezultatom 12:7. Finalnu borbu Nikola je izgubio takođe u dramatičnoj završnici od vicešampiona Italije Viskuso Dominika sa 13:11, ali uz značajnu pomoć italijanskih sudija - protiv kojih se prosto nije moglo.

Osvajanjem medalje na ovome veoma jakom Evropskom turniru Nikola je osvojio nove bodove za učešće na predstojeće Evropske čelendž kupove i overio vizu da kao član Reprezentacije Srbije učestvuje na Evropsko prvenstvo za kadete i juniore, koje će se od 23-25. maja održati u Lundu, u Švedskoj.

Ekipu našeg kluba predvodio je trener Dragan Trajković.

Sledi izjava za radio Aleksinac:


# džiu džicu Nikola Trajković N&F džiu džicu klub NIF Đenova Radio Aleksinac Dragan Trajković zlato medalja kadeti borilački sportovi
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima